Marko i Luna spakovali kofere i napustili Beograd: Evo gde su se uputili i šta rade

Oni borave u Sloveniji, gde se trenutno odmaraju

  • 69
Luna Đogani i Marko Miljković Foto: instagram/luna_djogani

Marko Miljković i Luna Đogani nedavno su se uselili u novi dom, a sada su i njega napustili, ali dobrim povodom.

Naime, oni su spakovali kofere i otputovali u Sloveniju, gde će boraviti neko vreme.

Očigledno ih je preseljenje znatno iscrpelo, pa su odlučili da odu u jednu od najpoznatijih banja namenjenih za rehabilitaciju i odmor.

Luna je na svom Instagramu podelila snimke na kojima se vidi kako ona i Marko uživaju, a uz jedan od snimaka dodala je opis:

- Posle 16 sati spavanja odoh na masažu - napisaloa je Luna.

Podsetimo,par se pred Novu godinu preselio u novi stan na Bežanijskoj kosi, koji ima 80 kvadrata i za koji se piše da su ga platili oko 160.000 evra, a komšije već uveliko znaju sve o njima.

- Viđali smo ih i ranije jer su često dolazili da vide stan, da se dogovore za cenu i kasnije kada su majstori bili tu. Nisam imao lepo mišljenje o njima zbog svega što sam video u rijalitiju, ali i čitao po novinama. I ljudi koji ih poznaju su mi svašta pričali za njih dvoje, da je ona bahata, a on ograničen. Međutim, mislim da ih je rođenje deteta promenilo. Da su postali porodica i svu energiju usmerili upravo tu. Da ih ne znam od ranije, rako bih fini mladi par - rekao je komšija za Blic koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA