"Imala sam 100 intervencija, sve sam na sebi radila": Tamara Đurić priznala šta je sve menjala na sebi

- Svaka operacija vuče mogućnost na određene probleme. Mogu da te usreće, a mogu i da ti upropaste život - rekla je Tamara

  • 20
Tamara Đurić

Printskrin: Instagram/tamarastar89

Tamara Đurić poznata je kao neko ko voli estetske korekcije, a iako bez problema o tome priča u javnosti, malo ko zna koliko je intervencija imala i šta je prvo operisala.

Tamara je sada za Informer otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara za Informer i dodala:

- Malo sam eksperimetisala i u sebe ugradila materijal koji se zove akvafiler. On je po sebi jako rizičan, koristi se za neke nesavršenosti na licu, a ja sam u velikoj količini to stavila u gluteus, što je izazvalo infekciju.

- Svaka operacija vuče mogućnost na određene probleme. Mogu da te usreće, a mogu i da ti upropaste život - rekla je Tamara.

Video: Skockana za rođendan ćerke: Sve prštalo kod Tamare Đurić, od stajlinga do veselja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    28. januar 2022 | 23:22

    Biće veselo kad dodje vreme za reciklažu. Čist promašaj tvorca. Bokje da su napravili kamen da krme češe guzicu, nego nju.

  • Srbijanka

    28. januar 2022 | 23:26

    Usne i obrazi čist promašaj. Liči mi na onu stvar kod kamile. Izvinjavam se životinjama na koje liči

  • Vip

    28. januar 2022 | 23:23

    Očigledno joj psihijatar dao lažno uverenje. Dotična nije u vinklu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA