One su "zapalile" tropske destinacije ove zime: "Top 5" bikini izdanja poznatih dama

Pevačice, glumice i manekenke pokazale su zanosnu figuru na egzotičnim destinacijama

  • 6
Aleksandra Prijović, Ceca Ražnatović, Jelisaveta Orašanin, Sofija Milošević, Anastasija Ražnatović

Printskrin/Instagram/cecaraznatovic/aleksandraprijovic/jagodenamagli/sofijamilo/anastasijaraznatovic

Ove zime egzotične destinacije bile su pravo utočište za poznate dame koje nisu neki ljubitelji niskih temperatura. Mnoge poznate ličnosti nakon praznika spakovale su kofere i otputovale u toplije krajeve.

Tako smo iz svojih toplih domova, putem društvenih mreža, mogli da vidimo pevačice, glumice i manekenke u bikinijima, a gotovo sve su pokazale da čak i zimi, kada se slabije krećemo i više jedemo, imaju savršenu liniju.

Jelisaveta Orašanin je "probila led". Ona se pre svih uputila na Maldive gde je uživala sa porodicom. Poznata glumica je pozirala u bikiniju na plažama Maldiva, gde je pokazala savršenu figuru. Nakon objavljivanja slika brojni pratioci spekulisali su da supruga Miloša Teodosića ima "novi dekolte".

Sofija Milošević koja je u blagoslovenom stanju uživala je sa sinom Aleksejem u Dubaiju, odakle je svakodnevno kačila snimke i fotografije. Govorilo se da je Luka Jović za odmor svoje izabranice iskreširao čak 14.500 evra, te da su Sofija i njihov naslednik uživali u apartmanu koji ima 70 kvadrata. Sa te lokacije je Sofija, koja je u sedmom mesecu trudnoće, objavljivala slike na kojima je pokazala zavidnu figuru besprekoran izgled.

Ceca Ražnatović nam je ove zime priredila pravi "raj za oči". Folk zvezda koja odmara na Maldivima svakodnevno objavljuje fotografije nalik razglednicama u kojima je u prvom planu njena savršena figura. Provokativnim izdanjima Ceca je ostavila sve pratioce bez daha a za luksuz u kome uživa izdvojila je nekoliko hiljada evra.

Video: Jutarnji povetarac raširio Cecinu košulju i velike grudi upale u prvi plan dok doručkuje u okeanu

Njena naslednica Anastasija Ražnatović spakovala je kofere i otputovala u Dubai gde uživa u jednom od najskupljih hotelja u UAE. Ona se po dolasku na ovu egzotičnu destinaciju "izgrmela" u srebrno crnom bikiniju na bazenu hotela, a fotografije je podelila na svom Instagramu. Anastasijine "vrele slike" iz Dubaija dobile su na hiljade lajkova i komentara u kojima su joj korisnici mreža ostavljali komplimente.

Video: Cecina ćerka uživa u Dubaiju: Snimila zanosnu figuru, bez šminke na licu, svi gledaju jedan detalj

Aleksandra Prijović boravi u Majamiju u porodičnoj vili Živojinovića koja je smeštena na Floridi. Ona je "izdominirala" na najvećoj plaži u Majamiju u crvenom jednodelnom kupaćem nalik onima koje nose glumice popularne hit serije "Majami bič". Nakon što je objavila fotografiju mnogi korisnici su joj ostavljali komentare da izgleda bolje nego lepotice iz ovog TV ostvarenja.

 

Video: Termometar u Dubaiju puca zbog Karleuše: Blještavi bikini više otkriva nego što pokriva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    29. januar 2022 | 10:31

    Све моја до мојега...

  • zzzz

    29. januar 2022 | 14:00

    Zapalile se isto kao čvarci u skupom francuskom restoranu.

  • Ccc

    29. januar 2022 | 11:12

    Okolo njih nigde nikog a i vreme za kupanje i sunčanje je veoma upitno čak i za ove egzotične destinacije.Realno otišle u vreme kad niko ne ide...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA