≫ 

Marinu Visković mnogi porede sa Anastasijom, a sada je njen odgovor na to nasmejao sve

Ona je odgovarajući na pitanja na svom Instagram profilu, rešila da se našali i objasni sličnost na malo drugačiji način.

  • 1
Marina Visković

Foto: Mina Dishlenkovich

Marinu Visković neretko dobija komentare kako liko podseća na Anastasiju Ražnatović, ćerku folk zvezde Svetlane Ražnatović.

Ona često ističe da joj ne smeta što je to tako, budući da je Anastasija veoma lepa devojka. Sada je, odgovarajući na pitanja na svom Instagram profilu, rešila da se našali i objasni sličnost na malo drugačiji način.

"Da li ste ti i Anastasija sestre? Mnogo ličite?", pitao je pevačicu jedan od pratioca, a ona je kroz šalu odgovorila:

- Jesmo. Mene je Ceca rodila pre Veljka i Taše, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pesme i gradi karijeru - napisala je ovu duhovitu dosetku Marina, istakavši da sa Cecom i Anastasijom gaji duboko blizak prijateljski odnos. Uz to ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj i te kako podsećaju.

- Vrh nosa sam korigovala i usta, koja sam izvadila iz čak trećeg zahvata, jer su se deformisala bila i izgledalo je grozno, fuj! Nikada to ne bih više uradila. Smrt za sve džombe na ustima! Hvala Bogu, sada je sve ok. Znači jagodice nisam, zatezala oči nisam i to mi je jezivo, izgledaju svi kao da su poludeli - odgovorila je Marina o estetskih operacijama.

(Telegraf.rs)

Video: Marina Visković se pojavila na Anastasijinom rođendanu, pa se žalila na problem koji ima: Opet učim!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA