≫ 

Nataša Bekvalac otkrila svoje mračne tajne, pa poručila: "Moja duša je takva"

Ona poručuje da su njene mračne isto koliko su i sjajne.

  • 0
Doček Nove godine 2022 u Beogradu Nataša Bekvalac

Foto: Nikola Anđić

Pop pevačica Naaša Bekvalac neretko je isticala kako je njen život prepun tajni koje vešto skriva a sada je odlučila da ih javno podeli.

Naime, ona je objavila svoju dugo najavljivanu pesmu koja nosi naziv "Tajne", za koju ističe da je daleko najintimnija numera koju je otpevala u karijeri dugoj 22 godine.

Po uzoru na rečenicu iz filma Titanik da je srce svake žene neistraženi okean prepun tajni, Bekvalčeva nam u ovom video ostvarenju baš sa Ibice, gde je po svom priznanju doživela neke od najlepših momenata svog života, poručuje da su njene mračne isto koliko su i sjajne.

- Čim sam prvi put čula Tajne znala sam da je to moja pesma i da će sigurno obeležiti jedan deo moje karijere, ali sam se neko vreme bojala da uđem u studio i otpevam je pošto sam imala utisak da je previše velika za mene. Odlučila sam da je ipak snimim upravo takvu, nedovoljno veliku i moćnu. Zato što je i moja duša takva. Ogromnu zahvalnost dugujem svima koji su mi pomogli da vam otkrijem svoje Tajne jer ništa ne bi bilo izvodljivo bez ljudi koji sa mnom nesebično dele svoje talente - kaže Nataša.

Autori pesme su Miloš Roganović i Atelje Trag, a spot su radili Dušan Petrović i Aleksandar Batajić, dok je za Natašin vizuelni identitet u Tajnama kao i do sada zadužena njena sestra Kristina.

Video: Natašu pitali peva li policajcima kad je zaustave: O njenom odgovoru će se pričati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA