Šabanov sin se nije pojavio na pomenu ocu, a obratio mu se porukom koja para srce

- Tugujem što te nema, tugujem kad te slušam, ponosan kad god ti čujem glas, vidim sliku ili pričaju o tebi i sa tom tugom učim da živim - napisao je Mihajlo

  • 3
Mihajlo i Šaban Šaulić Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život 17. februara 2019. godine, u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj.

Porodica, prijatelji i nekolicina poštovalaca okupili su se danas, 17. februara, na Novom Groblju, gde je održan trogodišnji pomen muzičkoj legendi.

Međutim, na pomenu se nije pojavio Šabanov sin Mihajlo Šaulić, a na svom Instagram profilu podelio je potresnu poruku kojom se obrato svom poklojnom ocu.

- Znam da me gledaš, znam da me čuvaš, osećam da si tu, a nisi, ni jedan dan nije isti a kamoli godina - počeo je Mihajlo objavu.

- Tugujem što te nema, tugujem kad te slušam, ponosan kad god ti čujem glas, vidim sliku ili pričaju o tebi i sa tom tugom učim da živim. Budi tu, gledaj i čuvaj, a ja ću učiniti sve da se i odozgo smeškaš i budes ponosan. Tvoj Mihajlo - napisao je Šabaov sin.

Na obeležavanju tri godine od smrti Šauliću prisustvovali su njegova udovica Goca, ćerke Sanela i Ilda, kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemi, muzičar Mirko Kodić, Hasan Dudić, kuma Šabanove ćerke Ilde, Dajana Paunović, voditelj Zoran Pejić Peja, Saša Matić, Bane Obradović, kao i mnogi drugi.

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije.

Tri godine nakon tragedije turčinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nereću u kojoj su poginuli Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, završeno je suđenje i Levent je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora.

Video: Ilda Šaulić mazi grob svog oca: Šabanova ćerka tuguje za njim, emotivna scena na godišnjem pomenu

(Telegrf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stevan

    17. februar 2022 | 13:10

    A hoce da bude konzul😡🤔😡😡😡🤔😡😡😡

  • Žika

    17. februar 2022 | 16:36

    Bio je pomoćnik direktora Sektora za marketing u kompaniji IDEA. Za generalnog konzula treba biti stručan prevnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA