≫ 

Bulat o mračnoj strani estrade: Desilo se ubistvo na mom nastupu. Bilo je straha

- Bile su to lude godine. Bilo je napetih situacija - rekao je pevač

  • 0
Marko Bulat, promocija pesme Foto: Marko Jovanović

Pevač Marko Bulat se proslavio devedesetih godina, kada je bio jedan od najpopularnijih pevača na splavovima, a jednom prilikom na njegovom nastupu desilo se ubistvo.

Bulat je ispričao šta se deilo i da ga je bilo straha nastupati u takvim okolnostima, ali da ga on nije paralisao jer nikada nije zagazio u kriminal.

- Snimao sam albume, ali nisam imao gostovanja, nisam ni razmišljao o tome. Bile su to lude godine. Bilo je napetih situacija. Naravno, imao sam strah, ali doza straha koja ne prelazi nivo dostojanstva. Ubistvo je bilo, jedno ubistvo za Novu godinu, a drugo Bojana Banovića. Sedeo sam, nemaš šta da reaguješ u tom trenutku - otkriva Bulat.

- Poenta je samo šta želiš. Ako želiš da igraš tu igru, ti upadaš u tu igru. Ti ljudi imaju više tezgi od mene. Popularniji su od mene, al ja mogu da se ne javljam na telefon, da ga ugasim, neće niko da pita: "E, gde si ti?", jer je uložio u moj album ne znam ni ja koliko hiljada evra. Karijeru mogu da završim kad ja hoću, da izdam pesmu kad ja hoću i da snimim pesmu koju ja hoću - rekao Marko.

Kada su poroci u pitanju, pevač je otkrio da li ih ima, a ispričao je da su mu gosti često nudili heroin na nastupima.

- Nikad me nije privlačilo. U školi su pili i pušili mene to nije privlačilo. Ko je u 8. razredu pušio cigare, u srednjoj je travu, a nakon 4. srednje su bili na heroinu. Gosti su mi nudili, ali nisam uzimao - rekao je Marko za Blic, a zatim se osvrnuo na roditeljstvo.

- Pevaju i tačni su tonski. Neću ih za to usmeravati, ali usmeravaću ih da budu dobri ljudi. Bitno je da budeš dobar, dostojanstven i častan čovek - zaključuje Marko, koji je promovisao pesmu "Amerika".

Video: Zgodne, fatalne, vole život na visokoj nozi: Lepotice koje su padale zbog droge i završile na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA