≫ 

Aca Lukas postavio uslov RTS-u: Ako to ne ispoštuju, pevač sutra neće nastupiti na Pesmi Evrovizije

- Nismo miljenici menadžmenta Javnog servisa. Kako je njihova parola "Vaše pravo da znate sve", molim poslednji put organizatore ove manifestacije da objave članove žirija - piše u saopštenju

  • 9
Aca Lukas, Konferencija za medije Foto: Nikola Tomić

Saša Mirković obavestio je RTS da ukoliko do sutra u podne ne objave imena članova žirija, folk pevač Aca Lukas neće nastupiti na manifestaciji "Pesma Evrovizije '22".

Naime, Mirković se obratio zvaničnim saopštenjem za medije koje prenosimo u celosti:

- Poštovani nasamareni gledaoci izbora za "Pesmu Evrovizije", kao neko ko zna apsolutno sva pravila Eurosonga, organizator Beovizije i poznavalac svih muzičkih takmičenja, dužan sam da vam se obratim - rekao je Mirković i nastavio:

- Prvo želim da vam se izvinim na svim medijskim hajkama usmrenim ka gospodinu Lukasu i meni. Nismo miljenici menadžmenta Javnog servisa. Kako je njihova parola "Vaše pravo da znate sve", molim poslednji put organizatore ove manifestacije da objave članove žirija. Pitam se čega se boje?!?

- Ako misle da je lobiranje i manipulacija neophodna za najveću zvezdu na Balkanu uveravam ih/vas da to nije ni potrebno a ni mogiće. Žao mi je sto je čelnicima RTS-a to razlog ovakve nepravde. Ipak, polaze od sebe pa im pravdam ali ne dozvoljavam manipulaciju gradjana.

- I za kraj, u koliko se članovi žirija ne objave do sutra u podne, Aleksandar Vuksanović neće nastupati na ovom takmičenju.

Podsetimo, folk zvezda Aca Lukas nije se pojavio danas, 2. marta, na probi za "Pesmu za Evroviziju '22", a tim povodom za Telegraf.rs oglasio se Lukasov menadžer Saša Mirković.

Lukasov menadžer kaže da se pevač nije pojavio na probi zbog, kako tvrdi, tremana plesačica.

- Aca se nije pojavio na probi zato što su iz organizacije Beovizije maltretirali devojke iz Italije. Matretirali su ih za frizuru i šminku, razvlače ih, baš sam došao na RTS da vidim o čemu se radi - rekao je Mirković za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA