≫ 

Miljkoviću je majka bila velika podrška, a o ocu se malo zna: Ovako izgleda Markov tata

Jedina izjava koju je on dao za medije bila je u vidu podrške Markove veze sa Lunom

  • 0
Marko Nedeljka Miljković Printskrin: Youtube/AmiG Show, Nikola Tomić

Nedeljka Miljković, majka Marka Miljkovića preminula je juče, 2. marta.

Dok je javnost upoznata sa njenim likom i mišljenjem o vezi poznatog para iz rijalitija, o njegovom ocu Dobrivoju Miljkoviću, javnost malo zna.

Jedina izjava koju je on dao za medije bila je u vidu podrške njegove veze sa Đoganijevom.

- Marko voli Lunu sigurno! Video sam i na televiziji, a i sam mi je pričao. Ona bi kod njega živela kao carica, ali ne sme da laže, vara i gleda u drugoga. Ne ulazim u to da li je ona njega prevarila s tim dečkom (prim. aut Gastoz), ali morala bi da ispoštuje Marka hiljadu posto - rekao je on tada.

- Što se tiče muško-ženskih odnosa, mora da ga poštuje, jer on s te strane neće da pogreši. Neće da bude s drugom, neće da je prevari i isto očekuje od nje. To je za njega najteža greška sa ženske strane. Imao je on dosta devojaka, ali koja god je tako nešto uradila, on bi to odmah sutradan raščistio. Mora da mu svaka bude verna hiljadu posto - izjavio je tada za Skandal.

Podsetimo, Markova majka živela je u Brusu, gde su je Miljković i njegova supruga Luna Đogani često posećivali, pogotovo otkada su prošle godine dobili ćerkicu Miu.

Nedeljka je često gostovala u emisijama u kojima je podržavala sina Marka tokom rijalitija, ali je isticala da voli i svoju snajku Lunu Đogani.

Video: Marko tuguje na doku nakon burne rasprave

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA