≫ 

Jovana Jeremić promenila imidž, pa porukom da može biti "svaka" žena raspalila maštu

- "Ne treba mi druga žena kad 365 dana u godini imam različitu u tebi." Rečenica koja se odnosi na moj talenat za transformaciju - poručila je Jovana

  • 9
Jovana Jeremić Jovana Jeremić, Foto: ATA Images

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, oduševila je sve promenom imidža, a jasnom porukom pomerila je mnogim muškarcima "pamet".

Jovana je objavila fotografiju na kojoj nije plavuša, već ima roze kosu, a iako je u pitanju efekat, voditeljki ovaj "eksepriment" sa izgledom i te kako odlično pristaje i izgleda veoma izazovno.

Ona je zaitrigirala sve porukom da je talentovana za transformaciju, a rečenicom kojom se opisala raspalila je maštu mnogima.

- "Ne treba mi druga žena kad 365 dana u godini imam različitu u tebi." Rečenica koja se odnosi na moj talenat za transformaciju, ali i partnerske odnose. Od malena sam volela da eksperimentišem sa svojim fizičkim izgledom - počela je Jovana i nastavila:

- Svakog dana kao klinka sam bila različita, mama mi je tu bila velika podrska. Imala sam svoju šnajderku Bisu koja je šila sve moje kreacije - od indijanke, princeze Bel, Male sirene, do kostima doktorke, advokatice, policajke, direktorke i dame. To je ostalo i dan danas.

- Eksperimentisem sa fizičkim izgledom i stilom, kao i frizurom, ali jedna stvar je kod mene samo nepromenljiva - moja duša - zaključila je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA