Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok na ulicama Beograda: Ljudi nisu verovali kad su videli šta piše na kolima poznate starlete

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Posao" joj očigledno odlično ide, te je rešila da uloži i u reklamu

  • 13
Maca Diskrecija

Maca Diskrecija, Printskrin: Instagram/nurkic_senada

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, na svom automobilu ima reklamu sajta za odrasle na kojem se mogu pogledati njeni intimni snimci. 

Maca kao i još neke poznate ličnosti na našoj javnoj sceni, ima profil na sajtu za odrasle, gde objavljuje svoje eksplicitne fotografije i video zapise.

Bosanska starleta je javnosti postala poznata kao rijaliti učesnica, međutim, ubrzo je otkrila "OnlyFans" na kojem zarađuje mnogo više novca.

"Posao" joj očigledno odlično ide, te je rešila da uloži i u reklamu, pa je na svom automobilu nalepila slova sa adresom sadržaja na kojem se nalazi njen eksplicitni materijal od kojeg zarađuje. 

Za praćenje profila naplaćuje se mesečna pretplata, a Maca jednom pokazala da je za samo mesec dana zaradila 9.187 dolara, što je oko 7.663 evra.

 

Na ovoj platformi profil ima i Ljuba Pantović koja nam je ranije ispričala na koji način zarađuje novac i kako platforma funkcioniše.

- OnlyFans je stranica na kojoj možete otvoriti profil posvećen ljudima koji vas vole i prate, samo ime kaže. Možete imati free account (profil bez pretplate) ili profil na kom je mesečna pretplata, to je već vaš izbor. Po meni je vrhunska ideja, jer možete odvojiti od društvenih mreža ljude koji vole da vam pišu, dele komplimente i generalno postavljaju pitanja - rekla nam je ranije Ljuba.

- Na ljudima je apsolutni izbor, da li će naplaćivati svaku sliku, poruku ili pretplatu. Ja imam free account gde je slobodan pristup sadržaju, ali se ne mogu pisati poruke - kazala nam je Pantovićeva.

Video: Bahatost, besna kola, vašar i obezbenje koje rasteruje narod: Ana Korać

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sabina

    8. april 2022 | 16:39

    Kad će se početi koristiti pravo ime za dotičnu i njoj slične??Čuj starleta!!

  • V

    8. april 2022 | 16:48

    7.500 evra mesečno, a ti ludi i glupi srbine idi i ubi se za 400 evra mesečno...

  • Marko

    8. april 2022 | 16:41

    Policijo!!!! Reagujte!!!! Ima dece!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA