≫ 

Otkrivamo detalje odnosa Maje Marinković i bahatog Ćaletovog sina, sa kojim je "uhvaćena"

- Maja i Nikola su svim zapali za oko i privlače veliku pažnju gde god da se pojave - rekao je izvor

  • 1
Maja Marinković, Nikola Keljanović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković "uhvaćena" je u izlasku i, kako deluje, u prisnom odnosu, sa Nikolom Keljanovićem, poznatijem kao Ćaletov sin.

Naime, Maja otkad je izašla iz rijalitija živi punim plućima i svakodnevno izlazi, a ovog puta bila je u Nikolinom društvu. Njih dvoje nisu bili sami, ali su delovali kao da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Prema rečima našeg izvora, Nikola i Maja su u poslednje vreme zaista veoma bliski.

- Maja ne staje, izlazi skoro svako veče, a Nikola je poznat kao neko ko takođe voli noćni život. Njih dvoje su u poslednje vreme veoma bliski, čuju se, viđaju... - počeo je priču izvor za Telegraf Jetset.

- Maja i Nikola su svima zapali za oko i privlače veliku pažnju gde god da se pojave. Pronašli su se na toj nekoj prijateljskoj relaciji... - naveo je izvor.

- Svašta se priča, ali oni su samo prijatelji, barem za sada, ne zna se šta može da se desi u nekom narednom periodu s obzirom na to da su se odlično uklopili - zaključio je izvor.

Podsetimo, Nikola je široj javnosti postao poznat zbog bahatog ponašanja. On se često snima dok vozi i krši zakon, a očigledno to radi namerno i iz zabave bez obzira na posledice koje mogu uslediti.

Na Jutjubu mogu se mogu videti njegovi silni snimci njegovog divljanja - bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera time što ide direktno ka njima, pa naglo skrene, novcem u kolima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA