≫ 

Čoveku koji je napao Sandru Afriku određen pritvor

Tužilaštvo je nakon saslušanja osumnjičenog L. R. (29) predložilo određivanje pritvora

  • 5
Sandra Afrika Foto: ATA Images

Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo je pritvor čoveku koji je u ponedeljak, 25. aprila, napao pevačicu Sandru Afriku u jednom restoranu na Novom Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

Naime, tužilaštvo je nakon saslušanja osumnjičenog L. R. (29) predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, sto je rešenjem suda i određeno.

Podsetimo, Sandru Afriku napadnao je u jednom restoranu na Novom Beogradu mladić koji je progoni već duže vreme.

On je, kako se sumnja, pratio pevačicu, da bi joj na kraju prišao u lokalu, a policija je odmah reagovala i uhapsila ga.

Pevačica nije mogla da sakrije suze i uznemirenost zbog svega onog što joj se desilo.

- To traje godinu danas nekih unazad. Ja tome nisam naročito pridavala važnosti. Mislila sam 'budala, ko budala'. Ima ih svakakvih. Ne možeš da reaguješ na svakoga ko ti iza ćoška nešto kaže. Tu su bile velike pretnje. Ja sam ga blokirala, on je pravio druge profile, zvao je na telefon mog menadžera Mikišu, moju porodicu. Tražio da mu se ja javim, da me čuje. Mojoj sestri je pretio da će joj decu pobiti, ako mu ne da moj broj telefona. Ko god je tagovan sa mnom, on je dolazio do tih ljudi, pisao im poruke - ispričala je pevačica za medije.

Video: Sandra zamešala guzom na jahti! Vrelija je od Afrike, a tek da vidite kako trese

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. april 2022 | 19:52

    Znam ja da ima ludaka, ali meni ovo više liči na medijsku promociju procvale 'zvezde'. U toj branši ako te nema u medijima onda ne postojiš.

  • Žika

    27. april 2022 | 19:51

    On ima 29 godina i nije maloletan. Zašto niste objavili njegovo puno ime i prezime ? Zašto ga krijete ?

  • Nebojša Berak

    27. april 2022 | 19:03

    Najbolje ludaka u ludnicu a to je dozivotno onda. Sve druge kaznebile bi sramota. Šta, treba da je ubije pa da onda budu preduzete mer? Najbolje je psihijatrijsko i obavezno lecenje, a odatle samo doktori pustaju i to onda NIKADA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA