Biljana otkrila kako su se ona i Janko upoznali: "Zvao me, ja se nisam javila, a onda se desila magija"

- Ja sam staromodna i volim kad se muškarac udvara ženi, a ne da okrene telefona, to je najlakša stvar - rekla je Biljana

  • 0
Biljana i Janko Tipsarević Biljana i Janko Tipsarević, Foto: ATA Images

Kreaktorka Biljana Tipsarević jednom prilikom je otkrila kako su se ona i sprski teniser Janko Tipsarević upoznali i kako je počela njihova ljubav.

Naime, Biljana i Janko su od 2010. godine u skladnom braku,  a njihovu sreću uveličali su ćerka Emili i sin Noa.

Kretorka je ispričala kako je došlo do njihovog prvog susreta vrlo zanimljiva.

- Jako malo ljudi zna našu priču, koja je jako interesantna. Janko je neko ko je mnogo putovao kada je bio aktivan igrač, mi smo se upoznali kad smo bili mladi, 21,22 godine, kako vreme leti... MenI je moj komšija Pufi pohvalio Janku, dao mu moj broj telefona, bez da me je uopšte video. Janko je mene zvao, ali ja se, srećom, nisam javila - rekla je Biljana i dodala da tada do upoznavanja nije došlo, ali godinu dana kasnije jeste, a Janko je znao ko se nalazi pred njim.

- Posle godinu dana mi smo se upoznali preko prijatelja, gde se on meni predstavio i rekao mi da već ima moj broj telefona i pitao zašto se ne javljam već godinu dana - rekla Biljana i otkrila da ona nije bila u potpunosti upoznata s Jankovom karijerom i slavom.

- Sudbina je, ali da sam se pod tim okolnostima javila u tom trenutku i da se on predstavio, s obzirom da ja nisam bila neki teniski fan, nisam pratila toliko naše sportiste, nisam bila upoznata sa njegovim imenom i prezimenom na tom nivou... Da sam se javila i da je on zahtevao da se upoznamo tek tako, ja bih to odbila istog trenutka - rekla je ona i objasnila da ona preferira da upoznavanje i udvaranje teče staromodno i veruje da je dobro što se nije javila godinu dana pre prvog susreta.

- Ja sam staromodna i volim kad se muškarac udvara ženi, a ne da okrene telefona, to je najlakša stvar. Volim kad se žena osvaja na postepan i romantičan način, što je on posle godinu dana i učinio. Sreća da se nisam tada javila, jer ko zna da li bismo danas bili porodica i imali dvoje predivne dece - zaključuje Biljana za Glossy.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA