Posle dužeg vremena Cecina snajka se snimala sa sestrom: Ne zna se da li je lepša Bogdana ili Bojana

Veljkova izabranica nije ispoštovala temu partija, ali je zablistala u svom

  • 1

Bojana Rodić, partnerka Mirka Šijana, proslavila je 30. rođendan, a na slavlju veliku pažnju privukla je Bogdana Rodić, supruga Veljka Ražnatovića.

Naime, Bogdana se ne eksponira javno, profili na društvenim mrežama su joj zaključani, a na porodičnim okupljanjima, uglavnom ona "izostaje" na snimcima i fotografijama.

Nakon dužeg vremena Bojana je objavila zajednički snimak sa Bogdanom, a kadrovi prelepih sestara očarali su sve.

Veljkova izabranica nije ispoštovala temu partija, pa je bila u elegantnoj beloj košulji, a dok je pozirala sa starijom sestrom nije skidala širok osmeh s lica.

Podsetimo, Bojana je proslavila u kubanskom stilu i sve je asociralo na Havanu, a stajling nje i njenog verenika je tome dodao poseban pečat.

Bojana je na proslavi imala posbnu dekoraciju, afro lokne, dominirala su šarene haljine, šeširi i tompusi, koji se proizvode baš na Kubi.

Na jednoj od objava, Rodićeva je ponosno pozirala sa svojim sestrićem Željkom Ražnatovićem, koji je takođe bio na rođendanskoj proslavi svoje tetke.

Video: Bojana Rodić napravila posebnu žurku za 30. rođendan: Sve je u “Havana” fazonu, oduševičete se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    18. maj 2022 | 17:09

    Sve tri izoperisane ali po necemu prirodnijem i prizemnijem u ponasanju izdvajam Bogdanu ova druga Gocina snajka u teskom tripu a ona treca nikakva skroz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA