≫ 

Ovo su tašne poznatih Srpkinja: Za torbu veličine karmina dala 70.000 dinara, druga plaćena milion

Među pevačicama, sportistkinjama, glumicama i pripadnicama džet-seta istakle su se baš one, a kada vidite njihove "mezimice", biće vam jasno i zbog čega

  • 12
Jelisaveta Orašanin, Kristina Mitrović, Anastasija Raznatović, Marija Kilibarda, Ana Ivanović

Foto: Profimedia/Press Association, Tanjug/Jadranka Ilić, ATA Images, Instagram/sixchick, Promo

Među poznatim damama mnogo je ljubitelja mode i luksuznih odevnih predmeta. Neke zvezde vole brendiranu garderobu, cipele, nakit, a pojedine javne ličnosti izuzetno vole skupe torbice.

Među pevačicama, sportistkinjama, glumicama i pripadnicama džet-seta istakle su se baš one, a kada vidite njihove "mezimice", biće vam jasno i zbog čega.

Predstavljamo vam vlasnice najskupljih torbi na našoj javnoj sceni.

Marija Kilibarda

Voditeljka Marija Kilibarda nikad nije isticala koliko novca troši na svoj stil i odevanje, ali javnosti je pažnju privukao detalj na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama.

Marija je pozirala u liftu, odevena u svoj prepoznatljivi opušten stil oblačenja, ali na ramenu je nosila torbu koju su mnogi odmah zapazili.

U pitanju je torba sa potpisom prestižnog dizajnera, za čiju kupovinu je potrebno izdvojiti ogromnu sumu novca. Marija na ramenu nosi 4.640 funti, odnosno oko 646.000 dinara, što je približno jednako vrednosti devet prosečnih plata u Srbiji.

Anastasija Ražnatović

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović ima istančan modni ukus, ali i pasiju prema torbicama.

Iako skoro svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije na kojima je u atraktivnim stajlinzima sa torbicama koje prosečno koštaju od 1.000 do 3.000 evra, jednom je iznenadila ekskluzivnim komadom.

U pitanju je torba iz kolekcije popularnog brenda Chanel, čija se vrednost u zavisnosti od veličine kreće od 4.000 do 6.000 evra. Konkretno, Anastasijina torba košta 6.000 evra tj. 705.564 dinara.

Kristina Mitrović

Ćerka Željka Mitrovića i verenica ukrajinskog milijardera Ilije, Kristina Mitrović podelila je kadrove iz šopinga i restorana, a torbom je oduševila mnoge žene.

Naime, posle zimovanja koje je koštalo na desetine hiljada evra i ručka na kojem je nosila Dior jaknu vrednu 6.000 evra, Kristina je pokazala i da je pazarila tašnu iste marke koja je koštala nešto jeftinije.

Dok je s verenikom Ilijom, inače sinom "kralja uranijuma", obilazila radnje, Kristina je snimila gde se nalazi, ali i crvenu, lakovanu tašnu brenda "Dior", vrednu čak 4.500 evra, što je oko 529.000 dinara, koju je po svemu sudeći kupila.

Ana Ivanović

Bivša teniserka Ana Ivanović ima zanimljive modne kombinacije, a svima je za oko zapalo da Ana ima i jednu od najskupljih torbi na svetu.

Ana nije neko ko ističe materijalne stvari, te je tako sasvim diskretno je ponela torbu francuske modne kuće "Hermes", čuveni model "Birkin", za koju je iskeširala 9.000 dolara, odnosno više od 1.014.390 dinara.

Za ovu tašnu, koju ima Ana, postoji lista čekanja, a samo odabrani imaju priliku da je kupe.

Cena ove popularne tašne varira između 9.000 i 13.000 dolara, a najskuplja svih vremena bila je Hermes Himalaya Birkin, čija cena iznosi vrtoglavih 500.000 dolara.

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara uživa u luksuzu, te tako ne žali para za skupocene automobile, kao i brendiranu garderobu, što je još jednom pokazala na društvenim mrežama.

Ovog puta Dara je pozirala u provokativnom plavom odelu, dok je sako otkopčala, a bujne grudi jedva su zadržale ukrštene tračice brushaltera.

Ipak, pažnju je "ukrala" Christian Dior torbica iz najnovije kolekcije, čija je cena 5.125 evra, odnosno 602.653 dinara.

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić strastveni je ljubitelj firmirane i skupe garderobe, a posebnu ljubav gaji prema tašnama. Ona se sada pohvalila novom torbom koja je san većine žena.

Kako spada u red najbolje stilizovanih ličnosti sa domaće javne scene, nije ni čudo što Seka Aleksić izdvaja pozamašne sume novca na garderobu i propratne aksesoare.

Naime, Seka je pozirala ispred svog doma, dok je u ruci držala luksuznu torbicu marke "Luj Viton" koja vredi čak 4.050 dolara, tačnije 419.000 dinara.

Jelisaveta Orašanin

Jedna od najatraktivnijih srpskih glumica, Jelisaveta Orašanin, gaji ljubav prema torbicama, što je pokazala novim minijaturnim asesoarom.

Naime, glumica je kupila novi model brenda "Jacquemus", a malena torba u koju stane doslovno karmin, košta 635 dolara, odnosno 71.570 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA