Voditelj zavirio u Aleksandrin telefon, pa video poruku od Isaka: Njena reakcija je hit!

Trudili smo se da sakrijemo sve, nismo želeli da našu vezu eksponiramo i da naše pesme i karijeru stavimo u drugi plan zbog toga, rekla je Mladenovićeva

  • 2
Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Aleksandra Mladenović i njen kolega Isak Šabanović, nakon što su uhvaćeni zajedno, potvrdili su da su dva meseca u vezi. Pevačica je sada otkrila kako su se upoznali, zašto su skrivali ljubav, ali i da li postoji ljubomore među njima.

- On je prvo došao na moj nastup u Beogradu, tada smo se prvi put upoznali. Posle smo se sreli u Grandovoj emisiji, ali nije bilo varnica, bar ja nisam obraćala pažnju. Kasnije smo se sreli još par puta i eto. Trudili smo se da sakrijemo sve, nismo želeli da našu vezu eksponiramo i da naše pesme i karijeru stavimo u drugi plan zbog toga, gledali smo da našu ljubav što duže sakrijemo, ali eto nije nam pošlo za rukom - rekla je u s osmehom u emisiji "Zvezde Granda Specijal", a znajući koliko je temperamenta voditelja je zanimalo da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

- Nema, imamo maksimalno poverenja jedno u drugog - odgovorila je s osmehom pevačica, što je navelo voditelja da je isprovocira.

- Mogu da zamislim! Ma, da li vi verujete u ovo? Ova ga proverava stalno - obratio se voditelj publici u studiju, ali je Aleksandra odgovorila da je za sad sve ok i da ne bi ništa kvarila.

- Je l' ti napiše nekad "volim te, mali" - upitao je voditelj, a nakon što je shvatila da joj gleda u telefon, Alekandra ljutito dodala:

- To si sad video!

Video: Isak: Nisam emotivno ispunjen, ali nikad nisam sam, što se manje zna - lepše je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    16. maj 2022 | 10:38

    Како се то све спонтано издешавало. Она у студију пише поруке а водитељ вири преко рамена 😂

  • Peko

    16. maj 2022 | 14:50

    Njega više vuče na Srpsku stranu. Majka mu je pravoslavka. U njegovoj kući se slavi Božić i slava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA