≫ 

Indi raskinula veridbu: Stavila tačku na dvogodišnju vezu sa dečkom iz Kopenhagena

- Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi - rekla je Indi

  • 6
Indira Aradinović Indi Indy

Printskrin: Instagram/indy_ara_indira

Pevačica Indira Indi Aradinović raskinula je veridbu sa verenikom iz Kopenhagena.

Kako saznajemo, pevačica je stavila tačku na dvogodišnju vezu, iako je među njima sve izgledalo bajno. Međutim, razlozi prekida njihove strasne ljubavi za sada su nepoznati javnosti.

- Indi je dve godine uživala u ljubavi sa verenikom, kojeg nije medijski eksponirala jer je ugledni biznismen i nema veze da estradom. Ona je često odlazila kod njega i boravila po mesec dana, pogotovo u periodu vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa. Svoju zaljubljenost nije krila, pa je redovno na društvene mreže objavljila svoje fotografije i snimke sa proputovanja Evropom na koja su zajedno išli.

- Imali su razumevanja jedno za drugo, te se nisu razdvajali. Čak su i one teške trenutke zajedno prevazilazili jer je njihova ljubav bila jača od svega - otkriva naš izvor i dodaje da je njihov iznenadni raskid mnoge ostavio bez teksta.

- Toliko su delovali srećni da niko nije mogao ni da posumnja da će takvoj idealnoj vezi doći kraj. Očigledno je u pitanju krupna stvar čim je sve došlo tako brzo - kazao je naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Indi za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

- Informacije su vam tačne, ali zaista bih u ovom trenutku izbegla da govorim na tu temu. Nadam se da me razumete. O bivšima sve najlepše. Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi. Srećna sam što se moja poslednja izdata pesma "Mafijaš" sluša na svakom ćošku, a za nove ljubavi uvek ima vremena - rekla je pevačica za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    16. maj 2022 | 16:47

    "karijera, muzika, nastupi..." O čemu ti jadnice pričaš, nemaš dva pokisla petka sa mikrofonom...

  • Гаргамел

    16. maj 2022 | 15:12

    Наравоученије - конкурс је отворен !

  • Danac

    16. maj 2022 | 15:00

    Sad kad se ne slogirah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA