≫ 

Ovo su stanovi poznatih Srpkinja: Jedan košta 1.500.000 evra, više nego vila, ima džakuzi na terasi

Neki su kuće gradili od temelja, neki su kupovali već sređenu nekretninu, da bi neki i njih renovirali i pravili po svom ukusu, a mi vam predstavljemo neke stanove naših poznatih ličnosti

  • 4
Viki Miljković, Dragana Kosjerina, Stanija Dobrojević Foto:Nikola Tomić, ATA Images

Poznate ličnosti uživaju u luksuzu, bogatstvu, i svim materijalnim dobrima, a za svoje stanove su izdvojili veliku svotu novca kako bi sve izgledalo kako su zamislili.

Naime, mnogi su  iskoristili su to što su zaradili veliki novac tokom karijere da za sebe i svoju porodicu obezbede pravu oazu i mesto za uživanje.

Neki su kuće gradili od temelja, neki su kupovali već sređenu nekretninu, da bi neki i njih renovirali i pravili po svom ukusu, a mi vam predstavljemo neke stanove naših poznatih ličnosti.

Viki Miljković

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške investirali su pre par godina u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela i novi biznis. Nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, Viki se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule u ovom kompleksu. Viki je u svoj stan popela i džakuzi na terasu, a kako su stanovi izuzetno luksuzno opremljeni, procenjuje se da je pevačica iskeširala 1.500.000 evra.

Video: Viki Miljković pazarila, pa pokazala skupoceni stan

Lidija Vukićević

Glumica Lidija Vukićević često sa svojim fanovima deli fotografije iz svog doma. Naime, u prelepom stanu poznate glumice dominiraju svetle boje, a drvo i nameštaj od pletenog pruća, ukrašeni sitnim detaljima i biljkama podsećaju na luksuzne domove iz predstižnih časopisa o enterijeru doma. Da se isplatilo truda i novca govori činjenica da mnogi kometarišu da je njen sta "najlepši stan srpske javne scene".

Video: Kuća Lidije Vukićević je kao iz bajke: Fotografije ili snimak, ne zna se šta je lepše

Dragana Kosjerina

Jedna od najlepših srpskih voditeljki definitivno je Dragana Kosjerina. Šarmantna lepotica osvojila je srca mnogih stasom, elokventnošću i stavom, a ona vešto krije svoju privatnost od javnosti i medija. Ipak, na njenom Instagram profilu imamo prilike da zavirimo u njen komforni stan, a on je o njoj otkrio mnogo.

Dragana je uredila svoj životni prostor tako da bude funkcionalan i moderan, ali i da svaki kutak odiše udobnošću.

Video: Ovo je Dragana Kosjerina - bez trunke šminke: Pravo lice voditeljke koja važi za najlepšu u Srbiji

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević posle nove godine uselila se sa dečkom Markom Markovićem u novi stan u Rumi. 

Reč je o penthausu koji je opremila po svojoj želji, ispunivši i sebi, ali i dečku, sve ideje - od onih slatkih i praktičnih, do onih prilično "bezobraznih".

Naravno, ovo poslednje se odnosi na spavaću sobu, u kojoj je Stanija na velikom delu plafona dala da se ugradi ogromno ogledalo. Stanija je na društvenim mrežama sa pratiocima podelila neke delove stana, a mnogi su se oduševili njenim ukusom.

Video: Stanija pokazala svoj luksuzni stan u Rumi: Iznad kamina posebno mesto za diplomu državnog fakulteta

Zorana Jovanović Zorannah

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah retko boravi u stanu budući da zbog prirode posla često putuje. Ona je po najnovijim trendovima sredila svoju nekretninu, što su svi imali priliku da vide na društvenim mrežama. Pretežno u njenom domu vlada srebrna boja, a postavila je i luksuzni nameštaj.

Video: Zorannah prodaje prljave patike za 120 evra: Kad se operu u boljem su stanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kuća

    17. maj 2022 | 14:17

    Kuća, dvorište, cveće, česma u dvorištu, nema tenzije za parking, mala baštica i uvek na zemlji, to je raj, a ne nebu pod oblake.

  • V8

    17. maj 2022 | 13:38

    Ludaci svi do jedan,..

  • DDF

    17. maj 2022 | 16:37

    "Pisaj po sirotinji"...😖😖😖

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA