≫ 

Priznao je da ju je prevario, a ona mu je sve oprostila: Slađa i Đani slave 26 godina braka!

- U pa koliko puta su nas dosad svađali, rastavljali, ja ga izbacivala iz kuće... Uživamo i ne obraćamo pažnju na sve to - rekla je Slađa nakon što je isplivala navodna fotografija neverstva

  • 0
Radiša Trajković Đani i supruga Slađana Foto: Nikola Tomić

Folk pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković slave godišnjicu braka, a kako je to u životu, i njihov odnos ponekad je bio veoma turbulentan.

Đani i Slađa proslavljaju 26 godina braka, a folkerova supruga je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju i izjavila ljubav svom mužu.

- 26 zajedno. Volim te - napisala je Slađa.

Slađa i Đani imaju dva sina Marka i Miloša, od kojih su nedavno dobili i unuke. U poslednje vreme imaju mnogo razloga za slavlje, a bilo je momenata kada su bili u centru skandala, i to zbog prevare.

Mnogo se spekuliaslo o tome da je Đani neveran, a jednom je i sam priznao da je samo jednom prevario Slađu kada je bio pijan.

Međutim, jednom prilikom je isplivala navodna Đanijeva fotografija na kojoj se ljubi sa nepoznatom ženom, a Slađa se nije previše uzbudila oko toga.

- U pa koliko puta su nas dosad svađali, rastavljali, ja ga izbacivala iz kuće... Uživamo i ne obraćamo pažnju na sve to. Bila sam na odmoru, sad mi Đani kaže, pošto on svakog dana radi, da biram gde ću da odem opet malo da se odmorim, pa planiram u Tursku da uživam - izjavila je Slađa nakon što je isplivala pomenuta fotografija.

- Naučila sam da živim sa raznim fanovima i fanaticima i onima koji hoće po svaku cenu da nam napakoste. Znam za tu ženu koja ga godinama juri, nema na šta nije spremna, ja joj ne mogu pomoći, ali lekari mogu - rekla je Đanijeva supruga tada.

Video: Folker za jedan stih dobio 500 €: Đani maše parama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA