≫ 

Suzana Jovanović o svadbi prvenca: "Ja sam pod najvećim stresom, a sin kao da se ne ženi"

- Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu : "Mama, sve je pod kontrolom, opusti se" - rekla je Suzana

  • 0
Grand novogodišnji program

Foto: Nikola Tomić

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović uskoro ženi sina iz prvog braka, Danijela, ona je otkrila kako teku pripreme za gala proslavu koju će upriličiti u jednom beogradskom restoranu.

- Ja sam pod najvećim stresom, a ova moja deca kao da se ne žene i ne udaju, oni su flegmatični, sve to polako - rekla je Suzana i dodala:

- Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu : "Mama, sve je pod kontrolom, opusti se".

Suzana je otkrila da se kao i svaka ponosna majka priprema za najvažniji dan u životu.

- Mi, žene smo toliko u nedoumici kada je garderoba u pitanju... Stavim jednu kombinaciju i mislim biće mi super, a onda pogledam vremensku prognozu koja kaže da će biti pakao tog dana, pa moram da menjam. Onda sledeći put drugu i na kraju ne znam šta ću da obučem - rekla je pevačica i priznala da suze neće izostati.

- Biće, radosnica. Pa Bože, ženim sina prvenca - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA