Zavirite u porodičnu kuću Rodića u Titelu: Kristalni luster, zlatni detalji, ovaj kutak je sestrama omiljeni

Iako su Bogdana i Bojana "napustile" porodično gnezdo i preselile se u Beograd kod svojih partnera, često sa novim porodicama rado odlaze kod svoje porodice u Titel

  • 11
Nataša, Bogdana i Bojana Rodić, kuća Titel Foto: Instagram/bojana__rodic, /miss.rodic

Bogdana Rodić, supruga Veljka Ražnatovića, Bojana Rodić, partnerka Mirka Šijana, pre udaje živele su u porodičnoj kući u Ttelu sa roditeljima Bogdanom i Danijelom, kao i sestrom Natašom Rodić.

Iako su Bogdana i Bojana "napustile" porodično gnezdo i preselile se u Beograd kod svojih partnera, često sa novim porodicama rado odlaze kod svoje porodice u Titel, gde se okupljaju i uživaju u prirodi, ali i luksuzu doma.

Sestre Rodić, Bojana i Nataša, u objavama na svom Instagram profilu pokazale su kako izgleda deo porodičnog doma u Titelu.

Sve je opremljeno s ukusom i porodica je mislila na svaki detalj. U kući dominiraju nežni tonovi, prljavo bela, siva, krem, ali i zlatna.

U dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura, fotelje, stakleni sto, kao i ogroman kristalni luster.

Dnevna soba povezana je sa ogromnim hodnikom, a čini se da je baš taj kutak devojkama omiljeni, jer se tu nalazi ogromno ogledalo, te se sestre Rodić naješće tu fotogrfaišu.

Kuhinja je prostrana, u beloj boji, sa sivim radnim delom. Iako nisu pokazale kako kuvaju, Nataša nije odolela da se ne fotografiše u kuhinji i to sa dečkom.

U trpezariji je ogroman okrugli sto, kao i stolice sa posebnim radom u zlatnoj boji, koje se savršeno uklapaju u enterijer doma. U uglu nalazi se staklena viktrina sa detaljima u zlatnoj boji.

Kuća ima dva sprata, kao i ogomno dvorište, a porodic Rodić nedavno je renovirala kuću spolja, dok je unutra sve kao i pre nekoliko godina - uređeno sa puno ukusa.

Kako izgleda porodična kuća Rodića u Titelu, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Tasa snima, a Veljko se igra sa sinom: Prelepa scena iz kuće Ražnatovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    18. maj 2022 | 11:33

    I moja mi je sasvim dobra.Imam gde da spavam,kupam se i rucavam,gde ce neko da mi dodje.Zato me nije briga za tudje kuce.

  • Jasna

    18. maj 2022 | 11:22

    Zasto bi zavirila u njihovu kucu?Pa i oni ne zaviruju u moju.

  • 🙋🏻‍♀️

    18. maj 2022 | 11:42

    To sve od pilića?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA