≫ 

Urnebesna reakcija! Barbara Bobak probala slatke čvarke: "Fuj! Pozlilo mi je..."

Bobakova u prvi mah niije znala da su čvarci slatki, jer je na pakovanju ispis na kineskom, a kada ih je probala - iznenaila se

  • 1

Popularna pevačica Barbara Bobak veliki je gurman, u poseti redakciji portala Telegraf.rs prvi put je probala je slatke čvarke, a njena reakcija je hit.

Barbara je snimala "Love&Live", a tokom pauze dali smo joj čvarke i to ne bilo kakve, već slatke čvarke. Bobakova u prvi mah niije znala da su čvarci slatki, jer je na pakovanju ispis na kineskom.

Mlada pevačica se kao i svaki gurman obradovala čvarcima, pogledala je kutiju sa osmehom na licu, pa ih onda pomirisla: "Zašto mirišu na kikiriki?".

Kada je probala čvarke, Brabara je sožila urnebesnu facu uz komentar: "Pa ovo je slatko! Fuj!! Da uzmem vode, pozlilo mi! Pa, stvarno, taj narod!".

Mladoj pevačici slatki čvarci se nisu dopali, pa ih je samo probala i tu se zaustavila, ali je njena narštena faca i facijalna ekspresija gađenje pobedila i nasmejala sve oko nje.

Kako je izgledalo kada je Barbara probala slatke čvarke, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku:

Video: Barbara prvi put o raskidu sa Darkom: Otkrila da li ima vozačku i da li je kući dolazio drogiran

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    18. maj 2022 | 05:58

    Evo, sad i ova počela da smara. Nek ode u zadrugu, možda i pobedi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA