Jovana Jeremić upala kod bivšeg muža u firmu, pa zapretila njegovim koleginicama: "Zgaziću vas na pešačkom"

Koliko je posesivna i sebična u ljubavi najbolje je opisala sama kada je otkrila da preti svim ženama da ni slučajno Miloševiću ne prilaze i ne pokušavaju da flertuju sa Vojom

  • 8
Jovana Jeremić Vojislav Milošević Foto-montaža: Milena Đorđević, Marko Jovanović

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je svim ženama u firmi u kojoj radi njen bivši muž Vojislav Milošević "zapretila" da ne smeju da mu priđu sa bilo kakvim ljubavnim namerama.

Naime, koliko je posesivna i sebična u ljubavi najbolje je opisala sama kada je otkrila da preti svim ženama da ni slučajno Miloševiću ne prilaze i ne pokušavaju da flertuju sa njim.

Jovana je otkrila da je otišla kod njega na posao i zatražila da razgovara sa svim ženama iz firme kako bi im rekla da je on, iako bivši, i dalje njen.

- Zvala sam njegovu šeficu i rekla: "Izvinite, samo dva minuta mi treba da postrojite sve žene na poslu imam nešto važno da im saopštim". Ja sam se pojavila i rekla da ću da im oduzmem tačno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: "Ukoliko neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i se**ualnom smislu imate pravo da birate; ili ću vas zgaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite šta želite" - rekla je Jeremićka u emisiji "Balkan info".

Podsetimo, Jovana se u pomenutoj emisiji prisetila situacije koju je doživela dok se igrala sa bratom, ali joj je upravo to bio "dokaz" da je rođena da bude posebna.

- Moj brat i ja smo se igrali. I mi smo se zatvorili u vitrine za hlađenje pića, one kafanske, kao hladnjače... Moj tata i stric su tu vitirinu izneli. Morali su da menjaju gumice, mi smo imali sreću da su one oslabile. Kada su se vrata na toj vitrini zatvorila, mi nismo mogli da ih otvorimo. Imali smo oko 5 godina. Zamislite koliko sam ja tada sa pet godina bila inteligentna. Ugledam svetlost, i vidim slivnik od sudopere, jer te vitrine imaju slivnik - rekla je Jeremićeva i dodala:

- Ja otkinem to crevo, i mi smo tako disali. I mi smo udisali vazduh kroz onaj otvor od slivnika. I mi smo tako preživljavali nekih 20, 30 minuta i smenjivali se za kiseonik dok je moj brat lupao nogom - ispričala je ona.

- On je u jednom trenutku uspeo da probije. Mi smo izašli i ja sam tada shvatila da sam ja rođena za velike stvari u životu. Mogli smo da se ugušimo i da nas nađu posle nekoliko dana - ispričala je Jovana Jeremić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blaki

    18. maj 2022 | 13:09

    Znači leči se, normalnijih ima u Lazi Lazarević!

  • 1

    18. maj 2022 | 15:29

    Ovo se moze smatrati i kao ozbiljna pretnja s obzirom ko preti.

  • Milan

    18. maj 2022 | 23:32

    Treba tužiti tu firmu koja proizvodi te vitrine....kud ne napraviše bolju gumu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA