≫ 

Sajsi Mc porzirala naga u providnom korsetu: Fanovi je zbog ovoga uporedili sa Konstraktom

Kontroverzno izdanje reperke naišlo je na podeljene reakcije pratioca, dok su jedni oduševljeni, drugi su ne sviđa ovo njeno izdanje.

  • 1
Sajsi MC i Konstrakta Foto: Nikola Tomić

Reperka Ivana Rašić poznatija kao Sajsi MC  naslovnicom za novi album izazvala je brojne kontroverze na račun golišavog poziranja, a pojedinci su njen potez ocenili kao umetnički, pa su je čak i uporedili sa Konstraktom.

Naime, reperka je za naslovnicu novog albuma pozirala u golišavom izdanju, dok je na sebi imala providan korset, ispod kog su se videle grudi, dok je u rukama držala mač.

Kontroverzno izdanje reperke naišlo je na podeljene reakcije pratioca, dok su jedni oduševljeni, drugi su ne sviđa ovo njeno izdanje.

"Bravo, vau, stilista pokidao, za sledeću Evroviziju ti si na redu". Da nastavimo taj umetnički vajb posle Konstrakte", "Najbolje do sad" "Ona je potpuno gola, ne verujem šta vidim" samo su neki od komentara ispod njenje objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Hana Goldberger (@honeylici0us)

Podsetimo, ovo nije prvi put da reperka izaziva pažnju golišavim izdanjima. Ona je jednom prilikom pozirala bez brushaltera, držeći rukom grudi o čemu se naširoko pričalo i pisalo.

Kako Sajsi MC izgleda pogledajte u fotografiji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA