≫ 

Tonči Huljić: Nemam ništa protiv da mi Danijela bude snajka! Nema naznaka, ali nisam znao ni za Petra i Hanu

Grašo je nekoliko meseci nakon 24 godine veze sa Danijelom, uplovio u romansu sa Huljićevom ćerkom

  • 0
Tonči Huljić Foto: ATA Images

Muzičar Tonči Huljić otkrio da je nema ništa protiv da mu pevačica Danijela Martinović bude snajka i uda se za njegovog sina Ivana.

Naime, mediji u regionu mesecima unazad pišu o njegovoj ćerki Hani i zetu Petru Grašu, koji mu je i dugogodišnji prijatelj, ali i o Danijeli, s kojom je Grašo bio prethodne 24 godine.

S obzirom na okolnosti i koliku pažnju privlači njegova porodica, pitali smo šta mislli o tome da mu Danijela bude snajka i da li smatra da bi to to bio duhovit scenario za špansku seriju.

- Da mi Danijela bude snajka? (smeh). Ti imaš mnogo više osećaja za humor nego ja, čak ni meni to ne bi palo na pamet. Ali dobra ideja (smeh) - rekao je Tonči.

Huljić je istakao da nema naznaka da mu Danijela bude snajka, ali se i našalio da na početku nije znao ni za Hanu i Petra.

- Ako se tako nešto desi, nemam ništa protiv. Sve što moju decu čini srećnim i mene čini srećnim. Ali čini mi se da za sada nema nikakvih naznaka, ili nešto ne znam (smeh), kao što nisam znao ni za ovo - dodao je Huljić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA