≫ 

Nakon skandala oko prostitucije, Dušicu ucenjuje bivši: Preti da će objaviti njene eksplicitne fotografije

- Ja sam to skrinšotovala, u slučaju da izađu neke moje gole slike na kojima se i vidi i ne vidi da sam ja, nebitno je - rekla je pevačica

  • 5
Koncert Aca Lukas Štark arena Dušica Grabović

Foto: ATA Images

Pevačica Dušica Grabović koja se nedavno našla u jeku skandala zbog navoda da se bavila najstarijim zanatom, te i da je određene devojke podvodila, se sada oglasila putem društvenih mreža i otkrila da je ucenjuje bivši dečko.

Kako je navela u svom storiju, nju je iznenada kontaktirao bivši dečko, te pretio da će njene intimne fotografije pustiti u javnost.

- Morala sam da se uključim i prokomentarišem šta mi se sinoć desilo i jutros. Dakle, moj bivši dečko koji još uvek ima moj broj, pošto ja broj nisam menjala 20 godina... Pita me dečko šta radim i ja kažem: 'Ne uznemiravaj me, sa dečkom sam' i on mi napiše: 'Pošto si ti tako bezobrazna prema meni i nisi fer, sad ću da dam sve tvoje slike u novine, sve slike koje si mi slala dok smo bili u vezi - rekla je ona i dodala:

- Ja mu kažem: 'Dobro, slobodno'. Da bi mi dečko uputio sijaset uvreda... Kako se ja ružno ponašam, kako sam odvratna prema njemu, ja mu odgovorim: 'Slušaj, da si bio dobar ne bi bio bivši, prema tome ostavi me na miru' i naravno blokiram ga - ispričala je Dušica.

Ona je zatim objasnila da je sve skrinšotovala, ali i o kakvim je fotografijama reč.

- Ja sam to skrinšotovala, u slučaju da izađu neke moje gole slike na kojima se i vidi i ne vidi da sam ja, nebitno je. Bili smo u vezi, slali smo jedno drugom slike, to je normalno, ali da ti muškarčino... Da na osnovu toga želiš da dospeš u novine, preko mene i da objavljuješ moje gole slike. Pa da li imaš sestru, majku, nekoga ko je žensko dete? Da razmišljaš o njima kako bi se tvoja majka osećala da tvojoj sestri izađu gole slike u novine, samo to da te pitam. Pošto će on videti da sam ja ovo objavila i neka vidi, pošto me prati sa lažnih profila, jer je na svim ostalim blokiran - poručila je pevačica.

Video: Dušica Grabović poručila Darku Laziću posle privođenja: Večeras spavam sa tobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA