Darko Lazić učesnik haosa na putu: Snimao malo dete kako sedi za volanom dok je auto u pokretu

Pevač se ne smiruje nakon skandala

  • 33

Pevač Darko Lazić ponovo je bio učesnik bahate vožnje koja je šokirala sve njegove pratioce.

Naime, pevač je ovaj put bio suvozač ali je kamerom svog mobilnog telefona snimio niz saobračanih prekršaja koji su mogli da ugroze ne samo njegov, nego i život maloletnog deteta.

Darko je prvo snimao sebe kako se na mestu pored vozača vozi bez sigurnosnog pojasa, nakon čega je kameru okrenuo na zadnje sedište gde se videlo maloletno dete koje se vozilo bez sedeljke predviđene za decu.

Pravi šok usledio je onog momenta kada je podelio stori na kome se vidi isto to dete kako sedi u krilu vozača dok je automobil u pokretu.

Da situacija bude još strašnija, Darko je tokom snimanja dizao ruke u vis u čemu ga je sledio i mališan koji je tako ometao vozača.

Ovim potezom Lazić je razbesneo korisnike društvenih mreža koji su šokirani komentarisali novi Lazićev ispad.

"Zaustavite više ovog čoveka, ne zna šta radi", "Lazić ne planira da se zaustavi dok se ne desi neka tragedija", "Ovo je prestrašno za gledati, neka ga više neko zaustavi", glasili su neki od komentara.

Podsetimo, Darko Lazić uhapšen je krajem aprila nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja i kada ga je presretač zaustavio oko 4 sata ujutru na auto-putu u Novom Beogradu.

Test na alkohol i narkotike pokazao  je da je folker bio pozitivian na kokain, kao i da je imao 0,91 promila alkohola u krvi. Pevač je vozio automobil marke "golf" 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA