≫ 

Seka Aleksić oduševila izazovnim izdanjem: Duboki dekolte i još dublji šlic, a ispod...

- . Kada budem izašla na teren i u klubove znaću pravu sliku. O ovome su razmišljali moji saradnici, nisam se puno trudila, samo sam se našminkala i došla - rekla je pevačica

  • 1

Pevačica Seka Aleksić organizovala je promociju novog albuma "Bioskop", a stajlingom je i te kako privukla pažnju, kako prisutnih medija, tako i njenih kolega.

Promociju je upriličila u bioskopu u jednom prestoničkom tržnom centru, a zvezda večeri, Seka, pojavila se u prisustvu supruga Veljka Piljikića.

Ona je zablistala u dugoj crnoj haljini, sa dubokim izrezom, te su se videle i njene mrežaste čarape.

Takođe, ona je stavila crveni cvet u kosi, a njen muž Veljko Piljikić upario je svoju odevnu kombinaciju sa njenom.

- Dočekali smo i ovaj dan na moje veliko zadovoljstvo. Drago mi je da je došlo dosta prijatelja, kolega i saradnika. Kada budem izašla na teren i u klubove znaću pravu sliku. O ovome su razmišljali moji saradnici, nisam se puno trudila, samo sam se našminkala i došla, ali morate priznati da ovaj bioskop izgleda famozno. Veljko glumi u novom spotu za pesmu "Rana", saradnici su ga pitali, tako sam im rekla, jer on možda ne bi hteo, ali pristao je. Imamo priliku da ga vidimo kakav je. Čast mi je i zadovoljstvo što je pristao, mi smo u braku 13 godina. U našem braku je sve skladno jer imamo razumevanje i poverenje, mi se dopunjavamo. Moj brak je dosadan jer nema trzavica, ali nama je super - obratila se Seka prisutnim medijima.

Video: Seka Aleksić poklanja svoje haljine maturantkinjama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA