Igor je pretočio svoju tugu u pesmu, ali nije uspeo da je objavi: Poslednje mesece života proveo je u studiju

Pesmu "Sarajlija" imala je priliku da čuje Zorana Pavić

  • 0
Igor Starović

Foto: ATA Images

Pevač grupe Divlji kesten Igor Starović poslednje mesece života proveo je u studiju radeći na novoj pesmi, koja ga je oduševila, a za koju je tekst napisala hitmejkerka Marina Tucaković.

Numeru u koju je pretočio svu svoju tugu uspeo je da snimi pre odlaska u bolnicu, ali, nažalost, nije dočekao da čuje povratnu reakciju publike jer pesma nije ugledala svetlost dana.

Tim povodom oglasila se pevačica Zorana Pavić koja je otkrila da je ona među nekoliko odabranih koji su imali priliku da čuju pesmu "Sarajlija".

- Divna je pesma, zaista predivna, nikada nigde nije objavljena. Marina je radila tekst, Futa i Ivan su napisali muziku, koju je upravo Ivan i svirao - otkriva Zorana.

Denser Ivan Gavrilović prisetio se perioda kada je sa Starovićem bio veoma blizak, pa otkrio da nikada neće zaboraviti uspomene koje su zajedno stekli.

- Zadnjih nekoliko godina nismo bili u kontaktu, ali devedesetih smo bili mnogo vezani. Nastupali smo zajedno po diskotekama, putovali. Divlji kesten je bio grupa koja se na svoj, poseban način borila da bude aktuelna. On je imao tako dobar glas, bio je baš onako jaka osoba. Bili smo pravi prijatelji. Igor je završio arheologiju, bio je veoma obrazovan i muziku je smatrao umetnošću - ističe pevač, piše Republika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA