Hrvatski mediji: Podignute dve optužnice protiv Severine, evo i zbog čega

Optužnica još nije pravosnažna jer tek treba biti dostavljena strankama na odgovor

  • 0

Opštinsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv pevačice Severine Vučković za dva kaznena dela "nametljivog ponašanja", piše Jutarnji list.

Pomenut mediji piše da optužnica još nije pravosnažna jer tek treba biti dostavljena strankama na odgovor te da će se, nakon što stigne Severinino svedočenje, sazvati optužno veće koje će odlučivati o osnovanosti navoda iz optužnice.

Naime, kako su ranije pisali hrvatski mediji, ona je direktorki škole koju je njen sin pohađao, Ljiljani Klinger, slala preteće poruke.

"Zadavila bih te rukama babo", "Stara, šepava ružna babo", "Sedećeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla", samo su neke od njih.

Direktorka je podnela prijavu protiv pevačice, a poslala je i mejl ministru Davoru Božinoviću kojem je, između ostalog, napisala: "Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća".

Zbog "nametljivog ponašanja" Severinu je prijavila i bivša direktorka "Poliklinike za zaštitu dece i omladine Grada Zagreba", Gordana Buljan Flander.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA