≫ 

Voditeljka Javnog servisa u maksimalno vrućem šortsu: Ovakvu je nikada nismo videli

Svaka njena objava u nešto smelijim odevnim kombinacijama, ali naravno u vek s merom ukusa, napravi pravi haos na mrežama

  • 9
Ivana Milenković Printskrin: RTS

Ivana Milenković, voditeljka Jutarnjeg programa na Javnom servisu veoma je aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije s putovanja u smelijim izdanjima, što posebno intrigira njene fanove.

Naime, kako su mnogi navikli da je gledaju na TV-u, u krajnje svedenim haljinama do kolena, svaka njena objava u nešto smelijim odevnim kombinacijama, ali naravno u vek s merom ukusa, napravi pravi haos na mrežama.

Ivana trenutno uživa u Italiji, a njena objava u kratkom sortsu koji je naravno isticao njene savršene noge, izazvao je veliku pažnju.

"Iz edicije lepe žene u lepim gradovima. Vi Ivana bez problema iz Firence možete u Milano, direktno na modnu pistu", "Ulepšala si svojim prisustvom i Bolonju i Firencu", samo su neki od komentara ispod Ivanine objave.

Da Ivana gotovo svaki slobodan trenutak iskoristi kako bi otuptovala van zemlje i uživala, jasno je sasvim ako se malo bolje pogleda njen profil na Instagramu.

Njeno savršeno izdanje pogledajte u nastavku tekksta:

Video: Evo ko je draži voditeljki vesti Ani Mitić: Aleksandar Vučić ili Aleksandar Šapić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA