Ana Nikolić usred nastupa doživela peh: Dekoltirani top skliznuo, ona nastavila da igra

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom je u jednom momentu Ani "sevnula" bradavica

  • 1
Ana Nikolić Prinskrin: Tik Tok/mala.lomii

Pevačica Ana Nikolić tokom nastupa u jednom klubu doživela je peh - ispala joj je dojka iz topa tokom igre, a onda je samo nastavila da peva i igra, te očigledno nije marila za to.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom je u jednom momentu Ani "sevnula" bradavica, a ona je bez ikakvog problema samo nastavila da peva i igra na sceni kao da se ništa nije desilo.

Ana je, kako su naveli gosti u klubu u kom je nastupala, koji su i zabeležili trenutak, na binu izašla veoma vesela, te je sve vreme igrala i pevala.

Sudeći po komentarima, Anin nastup se nekima nije dopao, ali ima više onih koji podržavaju pevačicu.

"Pomozite ovaj ženi", "Barem dobro peva", "Ana kraljica", "Ne može ti niko ništa, najjači si", samo su neki od komentara ispod objave.

@mala.lomii #ananikolic #provereno #milicapavlovic #kseniaknezevic #hurricane #ivananikolic #jelenakarleusa #balkan #cecaraznatovic #draganamirkovic #konstrakta #zvezdegranda #milica #fy #foryou #foryourpage #bosna #hrvatska #srbija ♬ Originalton - mala lomii

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA