Nerealna sličnost, kao bliznakinje su! Ovo je Konstraktina dvojnica - naučnica udata za političara

Njih dve imaju čak i identičan mladež iznad usne

  • 1
Finale Evrovizija 2022, Torino Italija, Konstrakta Printskrin: RTS

Srpska predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, ima dvojnicu, naučnicu Jerca Legan Cvikl iz Slovenije, koja izgleda kao Konstraktina bliznakinja.

Nauka tvrdi da svaka osoba na svetu ima bar još sedam osoba koje izgledaju kao da su njihovi jednojajčani blizanci, a kao dokaz tome su Konstrakta i Jerca.

I ako mnogi za života ne upoznaju svog dvojnika, Konstrakta, koja je na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu osvojila za Srbiju 5. mesto, u regionu može da nađe jednu od tih sedam osoba.

Jerca je doktor nauka, a bavi se i novinarstvom i publicistikom. Kako prenose Slovenske novice, Jerca Legan Cvikl nedavno je objavila monografiju "Crna umetnost", o istoriji slovenačkog štamparstva, ali i trenutno radi na četiri knjige. Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. doktorirala je na Fakultetu za humanističke nauke u Kopru. Bavi se i glumom.

Udata je za političara i ekonomistu Milana Cvikla sa kojim ima dvoje dece, a njena majka Dragica Marta Sternad je 2012. proglašena za naučnicu godine u Sloveniji, prenosi "RTS".

Sličnost sa Konstraktom primetila je i Jerca, a obe imaju identičan mladež iznad usne.

- Konstrakta, možda smo u nekom srodstvu - napisala je Anina dvojnica na Instagramu.

Video: Telegraf u rodnom mestu Konstraktinog oca : Kuća čuvene baka Desanke u Glibovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA