Ivana Šašić potpisala papire za razvod: Htela mužu da oprosti prevaru, pa se predomislila

- Sve će biti brzo gotovo. Hvala vam na razumevanju - rekla je Šašićeva

  • 4
Ivana Šašić Printskrin: TV Pink

Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Šašić preko društvene mreže saopštila je da se razvodi nakon pet godina braka od Bojana Simića, koji joj je bio neveran.

Ona je nakon toga okrenula ploču i priznala da želi da suprugu da drugu šansu i istakla da ne želi da baci pet godina braka tek tako.

Međutim, Ivana je očigledno odustala od toga, te je sada otkrila a su predati i potpisani papiri za razvod braka nje i njenog supruga.

- Da, istina je, saznali ste pravu informaciju. Uspela sam napokon da dobijem svoju bitku. Sve će biti brzo gotovo. Hvala vam na razumevanju - rekla je Šašićeva za Republiku.

- Sve što se desilo, desilo se. Ja Bojana neću da pljujem i ne ću o njemu ružno priča. On je još tu. Nalazimo načine da razgovaramo, da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla "ne" i "nikad". Pogrešio jeste, greše mnogi, e sad da li je neko spreman da o tome priča i da prizna svoju grešku ili ćuti pa sakriva pod tepih - pričala je pevačica u svojoj ispovesti.

- Ja sam rekla šta je bilo i to je istina, a vreme će pokazati da li ćemo prebroditi to. Nisam neko ko krije, ja sam transparetna. Ima ljudi koji mnogo gore stvari rade pa ćute i svi misle da se to ne zna, a svi znamo. U meni je proradio bes kao u svakoj ženi, samo što ja imam herca pa kažem i ne krijem. On je svestan da je pogrešio. Ja nikada nisam rekla da ja njega ne volim. Ja to nikada neću reći. I nikada nisam rekla da on mene ne voli jer znam da me voli. E, šta se u njegovoj glavi desilo, to on zna, i on mora da živi sa tim, ne ja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1993

    22. maj 2022 | 11:06

    Predomislila se, jer je opet, u medjuvremenu, prevario.... 😂😂😂😂

  • Neki Tamo

    22. maj 2022 | 10:12

    A onda je ipak shvatila ma ko će sad da trazi posao, dobar je i neveran. E tugo...

  • Goga

    22. maj 2022 | 11:08

    Ijaooo, opet ona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA