"Ima da ginemo u baražu, lepotanu moj": Ceca se obratila kandidatu, Popović se smatra prozvanim

Ceca je imala posebnu poruku za Bajrovića, a mnogi su je protumačili kao opasku na račun Saše Popovića

  • 1
Ceca Ražnatović, Saša Popović

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Nova epizoda takmičenja Zvezde Granda ispratile su nove trzavice među članovima žirija, ali i žestoke borbe među kandidatima sa kojima njihovi mentori vredno rade.

Nakon što se u najavi videlo da nas očekuje okršaj između Cece Ražnatović i Ane Bekute, žiri je u novi sukob mišljenja upao nakon duela Novice Bulatovića iz tima Viki Miljković i Alema Bajrovića kojem je mentor Ceca.

Na kraju samog duela prednost je ostvario Alem sa pet glasova, dok je Novica osvojio samo jedan manje.

Kako tvrdi žiri kandidati nisu briljirali za šest glasova, a Marija Šerifović dala je prednost Novici i to iz samo jednog razloga.

- On je bio intonativno tačniji, ali u drugoj pesmi si imao previše ukrasa, to se ne peva baš tako. Alem je bio bolji u odnosu na prethodni krug, vidi se rad, prvu pesmu si zaista lepo pevao, ali u drugoj si imao falševa. Svakako smatram da ti jeste mesto u osmom krugu - objanila je Marija.

 

Nakon što su se obratili ostali članovi žirija, reč su dobile i mentorke. Ceca je imala posebnu poruku za Bajrovića, a mnogi su je protumačili kao opasku na račun Saše Popovića, čak i on!

- Ima da ginemo u baražu, lepotanu moj, ti moraš da prođeš u osmi krug. Ja apsolutno verujem u tebe - rekla je Svetlana, a na njenu konstataciju Saša Popović se našalio tvrdeći da je ovo atak na njega budući da i od njega zavisi da li će se Alem izboriti za prolazak.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA