Anastasiji Ražnatović izgubili kofer kada se vraćala sa nastupa: "Ne znam šta se desilo"

- Nisam dobro putovala budući da su mi izgubili kofer, pa zato ovoliko čekam, ali je nastup bio odličan, najbolji do sada - rekla je Anastasija

  • 3
Anastasija Ražnatović Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović vratila se iz Nemačke nakon nastupa, ali je doživela peh kada su joj izgubili kofer.

Naime, Anastasija je sinoć imala nastup u jednom klubu u Augsburgu i sve je prošlo odlično. Međutim, utiske sa uspešne večeri nije mogla da donese u Beograd, budući da ju je na aerodromu "dočekala" prava drama.

Kada je stigla u Beograd pevačica je otkrila da nije dobro putovala s obzirom na to da su joj izgubili kofer, ali je otkrila da je nastup bio najbolji do sada.

- Nisam dobro putovala budući da su mi izgubili kofer, pa zato ovoliko čekam, ali je nastup bio odličan, najbolji do sada. Ne znam šta se desilo sa koferom, i ja se to pitam - rekla je Ražnatovićeva za Blic.

Ona je ovom prilikom govorila i o svom salonu koji je otvorila pa je samo kratko prokomentarisala: "Sve mi dobro ide, sve je odlično.

Podsetimo, Anastasija je pre tri meseca imala peh na aerodromu u Dubaiju kada je zakasnila na let, pa sledećih 10 sati provela u terminalu kako bi sačekala sledeći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan je

    22. maj 2022 | 21:27

    Ajmo! Jedan broj da šaljemo sms poruke i pomognemo...

  • VEKI

    22. maj 2022 | 21:48

    Nemogu zaspati nocas !! Ne mojte kasno uvece ove informacije !! Hvala !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA