≫ 

Ceca objavila staru porodičnu sliku sa sestrom i roditeljima: Lidija neprepoznatljiva kao crnokosa!

Ražnatovićeva je porodičnom uspomenom čestitala slavu Svetog Nikolu letnjeg

  • 2
Ceca Svetlana Ražnatović Foto: Telegraf.rs

Folk zvezda Ceca Ražnatović objavila je staru porodičnu sliku, sa najvoljenijima, i emotivnim prizorom raznežila je sve.

Ceca je podelila uspomenu iz mladosti, a na fotografiji pozira sa mamom Mirom, ocem Slobodanom i sestrom Lidijom, a uz to je iskoristila priliku da i ovim putem svima čestita slavu Svetog Nikolu letnjeg.

- Srećna slava - napisala je Ražnatovićeva uz porodičnu fotografiju.

Cecina sestra Lidija je sada plavuša, dok su na ovoj fotografiji obe crnokose, te mnogi komentarišu da su bile veoma slične i da sada drugačije izgledaju, posebno Lidija, koju u prvi mah mnogi nisu prepoznali.

Inače, Cecina majka Mira bila je učiteljica, a otac Slobodan ekonomista koji su joj oduvek bili i ostali najveća podrška u životu, međutim nedavno je otkrila da joj jednu stvar nikada nisu oprostili.

- Kad sam se rodila i prvi put zaplakala, moj tata je rekao: "Rodila se pevačica!" Kao da je predvideo moju buduću karijeru! Posle 17 meseci na svet je došla Lidija i vremenom smo postale najbolje drugarice. To smo i danas! Ona je druga majka mojoj deci, a ja njenoj - rekla je Ceca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Vrlo smo strogo vaspitavane, roditelji su nam postavljali granice i držali ih se. Sećam se da nam je jednog leta, kad se izlazilo tek u deset uveče, mama rekla: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - pričala je ranije Ražntovićeva.

- Oboje smo veseli i pitomi ljudi! Volimo muziku. Kada sluša neku moju pesmu na radiju ili televiziji, kaže: "Jao, peva moja dalja rođaka iz Beograda." To me uvek nasmeje - rekla je Ražnatovćeva o svom tati.

Video: Ceca stajlingom učinila da izgleda nikad poželjnije: Dekolte kako treba, a pantalone ističu pozadinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    22. maj 2022 | 19:47

    Strogo vaspitavane hahahhahahahh

  • ZVEZDA

    23. maj 2022 | 00:16

    Da da, baš se u tvoje vreme, osamdestih, izlazilo u deset... važi. Ne foliraj mame ti, nismo mi pečurke, vredjaš narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA