≫ 

Iva Grgurić u kupaćem kostimu pokazala nove silikone: Svi komentarišu njen dekolte!

Njene nove grudi glavna su tema na društvenim mrežama, ima onih kojima se nije dopala Ivina promena, ali i onih koju su oduševljeni njenom promenom

  • 2

Bivša rijaliti učesnica Iva Grgurić obradovala je svoje pratioce na društvenim mrežama provokativnim snimkom i pokazala novu estetsku operaciju.

Naime, Iva je na svom Instagram profilu objavila video bikiniju i tom prilikom pokazala nove grudi, koje je nedavno uradila.

Grgurićeva je na sebi imala jednodnelni kupaći crne boje, koji je pratio njenu liniju tela i istakao njene bujne grudi.

Ivino poprsje glavna je tema na društvenim mrežama, među njima ima onih kojima se nije dopala njena promena, ali i onih koju su oduševljeni istom.

"Više nemaš jednu nego dve", "Šta je sa grudima?", "Spojile ti se grudi", "Prezgodna si, ali grudi izgledaju grozno", "Prezgodna si" "Prelepo ti stoji" "Savršenstvo bez mane" samo su neki od kometara ispod objave Ive Grugurić.

Podsetimo, Iva je nedavno otkrila da isključivo voli starije muškarce, ali i da je njen trenutni partner samo malo stariji od nje kao i da je najbolji sa kojim je bila.

- U ljubavi nema pravila. Energija između partnera je važnija od godina. Ipak, kroz život sam uvek birala starije muškarce. Važno mi je da je partner dominantan, jer sam i ja takva, a klinci su nezreli. Ulazila sam u veze sa onima koji su bili baš dosta stariji od mene - rekla je Iva tada i dodala:

- Onda sam upoznala muškarca koji je je samo malo stariji od mene, a bolji od svih sa kojima sam bila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA