Karleuša podelila sliku Atine i Nike: Svi komentarišu koliko su lepe, a ona je "mamina kopija"

Karleuša je sunčan i lep dan iskoristila da provede napolju, sa svojim naslednicama

  • 6
Nika Tošić, Jelena Karleuša, Atina Tošić Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Pop zvezda Jelena Karleuša podelila je fotografiju svojih naslednica, Atine i Nike Tošić, a svi komentarišu koliko su devojčice lepe i da je jedna od njih "mamina kopija".

Karleuša je sunčan i lep dan iskoristila da provede napolju, sa svojim naslednicama, a tokom vožnje zabeležila je momenat koji je oduševio njene prtaioce, s obzirom na to da veoma vole njene naslednice i momente sa njima.

Jelena je s prednjeg sedišta uslikala ćerke, koje su bile na zadnjem sedištu, a sa njima uživao je i njihov kućni ljubimac, pas, kog je Atina držala u rukama, a pevačica je uz objavu napisala: "Moje bebe".

Ono što je svima zapalo za oko jeste da su Atina i Nika veoma lepe devojčice, a Jelenini pratioci pišu i da je starija ćerka ista majka.

"Prelepe su", "Atina i Nika su divne i vaspirtane devojčice", "Atina je ista Jelena", "Kako devojke uživaju", "Koliko su samo lepe", "Lutkice, samo im ti fališ na slici", "Jelena, prelepa su ti deca", "Atina me neverovatno podseća na Jelenu", neki su od komentara.

Podsetimo, Atina je bila veoma popularna na Instagramu i TokToku, gde je imala nekoliko stotina hiljada pratilaca, ali je krajem prošle godine je obrisala ove mreže.

Jelena je ranije rekla da je Atinu pitala zašto je ona to uradila, te da joj je ona odgovorila: "Pitala sam je. Rekla mi je: "A zašto da ne?". Tako da, mamina ćerka".

Niku obožavaju na društvenim mrežama, jer je veoma duhovita i pametna, a Jelena s vremena na vreme, obraduje svoje pratioce Nikinim snicima i slikama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA