Nakon nekoliko meseci u "ilegali", Baka Prase se vraća Srbiju: "Tata stiže kući"

Bogdan je objavio fotografiju sa aerodroma

  • 14
Baka Prase Printskrin: Youtube/Baka Prase

Nakon što je nekoliko meseci proveo u Holandiji, jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, vraća se u Srbiji.

Bogdan se oglasio na Instagramu, gde je objavio fotografiju sa aerodroma, uz opis: "Tata stiže kući".

Podsetimo, Ilić se povukao sa scene nakon što smrti jutjuberke Kike Đukić i raskida sa devojkom Anjom Blagojević.

Bogdan je nedavno doneo odluku da se ponovo vrati na javnu scenu i tada je o tome obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

- Jednostavno ne znam šta da kažem... Mogu slobodno da kažem da je ovo bio najteži period u mom životu, znate već zašto. Ali vi... Iako nisam snimao, evo skoro 5 meseci, vi, institucija... vi me niste napustili. Ne samo da me niste napustili, nego je institucija nastavila da raste - naveo je tada Bogdan i dodao:

- Nisam snimao, a vi ste mi pokazali koliko smo jaki, koliko me volite i koliko vam nedostajem. Prešli smo 2 miliona iako nisam snimao. Prvi jutjuber na Balkanu sa preko dva miliona! Nisam ni primetio, al kad sam ugledao kanal, koji smo zajedno izgradili, od nule, da je stigao do dva miliona, emocije su me obuzele i znao sam da ne mogu više da izdržim bez Jutjuba, bez svakodnevnog smejanja i naravno bez vas.

- Bili ste uz mene kad smo gazili po svima, bili ste uz mene kad su svi gazili po meni. Nemam šta da kažem, sem hvala. I zato ste baš vi razlog zbog kog se vraćam da pokidamo ovu predosadnu scenu bre - napisao je pre nekoliko dana Bogdan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA