≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovo je previše za devojku koja je maloletna": Kadrovi srpske influenserke šokirali javnost, mreže "gore"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Mislim da su pogrešili sa spotom, na pogrešnoj platformi je postavljen - jedan je od komentara ispod pesme

  • 5

Maloletna influenserka Ema Radujko izbacila je novu pesmu i spot, a kadrovi i reči pesme šokirali su javnost.

Naime, numera koju peva Ema dostigla je preko 600.000 pregleda na Jutjubu i nalazi se na trendingu u Srbiji, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, prilično je uzburkala javnos.

"Ja sam top, ti si top, igraćemo se non-stop, ja sam top, ti si top, igraj igraj, non, non-stop" reči su refrena pesme koju peva maloletna Ema, međutim, na Jutjubu, ali i društvenim komentarima mnogi smatraju da kadrovi ne priliče maloletnoj devojci.

U njemu se influenserka pojavljuje najpre u plavom kostimu u kojem su joj u prvom planu grudi. U sledećoj sceni Emi jedan od igrača cepa pantalone, pa ostaje samo u trikou u kojem joj je zadnjica dolazi do izražaja, ali ni tu ni tu nije kraj. Sledeći kadar upravo je na njenoj zadnjici i to dok ona jaše partnera iz spota, pevajući da će se "igrati non-stop".

Pred kraj videa, maloletna influenserka leži na podu, na stomaku, vrteći zadnjicom koja je i dalje glavni adut spota.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ovaj prilično je uzburkala javnost, pa su se i oni koji nisu čuli za ovu tinejdžerku, sada upoznali s njenim radom. I dok, naravno, ima onih kojima je ova pesma "top", većina korisnika društvenih mreža, posebno tviteraša, pitaju se da li ovakva numera prikladna i da li priliči devojčici koja će tek ove godine postati punoletna, kao i da li su njeni roditelji upućeni u u njen rad, konkretno u sadržaj spota, ali i sadržaj koji plasira na društvenim mrežama.

"Sve čestitke mami i tati", "Hvala Ema na ovoj prelepoj pesmi moj deda je bio 20 godina u invalidskim kolicima i prvi put posle toliko mnogo godina ustao je da baci TV sa 7 sprata", "Ogromna je šteta što je Jutjub izbacio dislajkove, mislim da bi ova pesma bila rekorder u sakupljanju istih", "Žao mi je što sam potrošila 3 minuta svog života za ovo, samo ću reći blago slepima i gluvima", "Ovo je stvarno previše u svakom smislu, za devojku koja je još uvek maloletna" "Mislim da su pogrešili sa spotom, na pogrešnoj platformi je postavljen" samo su neki od komentara ispod pesme.


Ipak, nekima se dopala pesma, a posebno spot, te su usledili komentari podrške.

"Samo napred", "Odlična si", "Super pesma", "Ništa manje od tebe nismo ni očekivali", glasile su poruke ispod pesme na Jutjubu.

Video: Policija uletela i prekinula snimanje Teodorinog spota: Ona i igračice u gaćicama upale na pumpu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA