≫ 

Isak Šabanović o neprijatnosti sa Karleušom: Hteo da objavi sliku sa pevačicom, pa video da ga je blokirala

Isak nikad iskrenije: "Nikada je nisam uvredio i rekao lošu reč, hvala joj na svemu što mi je rekla i savetovala, imam razlog zašto ovo pričam"

  • 3
Isak šabanović Jelena Karleuša

Foto-montaža: Nikola Anđić, Telegraf.rs

Popularni pevač Isak Sabanović i bivši učesnik takmičenja "Zvezda Granda", nedavno je gostovao u emisiji "Pretres" gde je izjavio da nije u najboljem odnosu sa Jelenom Karleušom koja je bila članica žirija u pomenutom takmičenju.

On nije prva osoba koju je Jelena uklonila sa svoje liste pratilaca, s obzirom na to da je nakon njenog odlaska iz takmičenja prvo otpratila klegu Đorđa Davida , a nakon toga ga i blokirala.

Isak je na pitanje novinara, u kakvom je odnosu sa Jelenom prvo izjavio da sa njegove strane ona uvažava ogromno poštovanje, međutim vremenom je shvatio da svi imaju pristup Jeleni Karleuši samo on ne. Kao dokaz tome govori  činjenica da je u datom trenutku želeo da postavi sliku sa njom, i baš tada je shvatio da ga je Karleuša blokirala.

- Jelena Karleuša je plakala zbog životne priče Isaka Šabanovića – rekao je voditelj Stefan Usiljanin, a Šabanović je odgovorio i otkrio nešto novo.

- Ne znam da je ona plakala zbog mene, ona ne može nikako da zna moju životnu priču. Nikada je nisam uvredio i rekao lošu reč o Jeleni Karleuši, hvala joj na svemu što mi je rekla i savetovala, imam razlog zašto ovo pričam - rekao je pevač u pomenutoj emisiji.

Kako pišu domaći mediji, pevač sluti da se najverovatnije naljutila na nekadašnjeg kolegu zbog njegovog odgovara na pitanje novinara "da li bi pre išao na ručak sa Cecom ili Jecom" kada je on izabrao Cecu, Šabanović je izjavio da ipak nema predstavu šta se desilo. 

Podsetimo, nedavno su isplivale informacije da su Isak i atraktivna pevačica Aleksandra Mladenović u ljubavnoj vezi već nekoliko meseci.

Isak je takođe izjavio da je bilo veoma teško kriti takvu vezu, bili su primorani da izlaze na kafu sa više osoba i uvek bi sedeli jedan preko puta drugog, da ne bi izazvali bilo kakve sumnje. Na pitanje novinara da li su to prave muke, Isak je kroz osmeh odgovorio: "Ipak su to slatke muke".

Video: Isak Šabanović uskoro na Telegraf Music kanalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA