Najlepša čestitka: Polušajte kako je mali Željko u duetu sa baka Cecom otpevao rođendansku pesmicu Anastasiji

- Našoj Tasi rođendan, rođendan, živela, živela i srećna nam bila - uzviknuo je Željko, te je počeo da vrišti od uzbuđenja

  • 3

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović podelila je na društvenim mrežama emotivni snimak malenog Željka koji joj je zajedno sa svojom bakom Cecom otpevao rođendansku pesmicu.

Naime, Anastasija je na svom Instagram profilu podelila video na kojem joj bratanac pevao pesmicu, a potom je i poljubio.

U majci na kratke rukave i trenerci, ne ispuštajući cuclu iz ruke, Željko je cupkao sve vreme, sa rukama u vis i ushićeno pevao: "Danas nam je divan dan, divan dan...", a podstakla ga je baka Ceca, koja je zajedno sa njim pevala.

- Našoj Tasi rođendan, rođendan, živela, živela i srećna nam bila - uzviknuo je Željko, te je počeo da vrišti od uzbuđenja, a Anastasija je ceo trenutak zabeležila na svom telefonu i podelila sa svojim pratiocima na duštevnim mrežama.

Nakon otpevane pesmice, Ceca je rekla Željku da ide da poljubi tetku.

- Dođi da je ljubiš, rođendan joj je - rekla je folk zvezda, a Anastasija je na sve to ostavila emotivnu poruku.

- Moja sreća najveća - napisala je pevačica uz nekoliko emotikona srca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA