Bekutina čitulja posvećena Mrki slama srca: "Zauvek si u mojim pesmama, mislima, snovima i molitvama"

Ana je na grob svog dragog, 23. maja donela buket u obliku srca

  • 1
Milutin Mrkonjić Ana Bekuta umrlica čitulja Foto-montaža: Nikola Tomić, Marko Todorović, Prinskrin: Instagram/bekutana_fanpage

U ponedeljak, 23. maja održan je šestomesečni pomen političaru Milutinu Mrkonjiću u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

Osim pomena, mnogo tuge u Ani Bekuti, njegovoj emotivnoj partnerki, izazvala je i činjenica da bi Mrka baš na taj dan trebalo da napuni 80 godina.

Odmah po povratku sa groblja, Bekuta je svom dragom uputila emotivnu poruku uz fotografiju na Instagramu, ali i ostavila čitulju u kojoj je iskazala svoja najdublja osećanja.

- Odlaskom voljenih shvatamo da vreme ne leči sve i da postoje boli koje s vremenom Postaju samo jače. Prošlo je šest tužnih, praznih, tihih i bezbojnih meseci bez tebe, voljeni. Nedostaješ na početku dana, nedostaješ za ručkom, nedostaješ kada se završe večernje vesti i nema ko da ih prokomentariše. Danas 23. maja napunio bi 80 godina i nemoguće je ne zamišljati kako bi izgledao današnji dan da si pored nas. Zauvek si u mojim pesmama, mislima, snovima, molitvama i razgovorima - pisalo je na čitulji.

Podsetimo, na nadgrobnoj ploči Milutina Mrkonjića postavljen je QR (kju-ar) kod, gde može da se očita njegova celokupna biografija.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA