≫ 

Rialda iznela detalje sa početka karijere: "Maloletna sam pevala u kafanama gde je više bilo očiju nego zuba"

- Prošla sam razne ljude, situacije, ali kad sam ušla u rijaliti shvatila sam da nisam sve videla - rekla je Rialda

  • 1
Rialda Karahasanović Foto: Nikola Anđić

Pevačica Rialda Karahasanović počela je da se bavi pevanjem još kad je bila maloletna, a poznata je postala nakon učešća u Zadruzi.

Naime, Rialda kaže da je na početku svoje karijere pevala u kafanama gde je više bilo očiju nego zuba.

- Ja kad sam počela da pevam sa 17 godina, pevala sam u kafanama gde je bukvalno bilo više očiju nego zuba. Zamislite tu vrstu ljudi i taj mentalni sklop. Prošla sam razne ljude, situacije, ali kad sam ušla u rijaliti shvatila sam da nisam sve videla - rekla je pevačica i otkrila da je ulazak u rijaliti mogao da joj se desi mnogo ranije, ali tada je smatrala da nije dobar momenat za to.

- U rijaliti sam mogla da uđem mnogo ranije, ali sam smatrala da mi tamo nije mesto, prosto se nisam pronalazila. Ja sam inače pomalo asocijalna osoba i mislila sam da se kao takva u rijalitiju neću snaći. Međutim, udarila je korona, nije se ni radilo ni snimalo, svi smo bili na mrežema, i onda je usledio poziv za učešće - rekla je pevačica i dodala da je prvo odbila da uđe u rijaliti, ali su joj rekli da ponovo razmisli:

- Prvo sam odbila, a oni su tražili da razmislim. Nakon dužeg razmišljanja, procenila sam da je dobar momenat.

Kada je reč o akteulenim učesnicima i dešavanjima Zadruge, Rijalda ističe da nema lepo mišljenje.

- Većina stvari je isforsirana i učesnici misle da je važno da se priča o njima, a ne šta se priča. Nasilje je postalo kao dobar dan, seksualni odnosi, svađe, i nema više pravila kako se ponašaš negde. Kako su čuli da je to možda poslednja sezona, pomislili su da treba sve da urade, kao da sutra ne postoji - rekla je Karahasanovićeva za Grand Online.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA