Bogdana Ražnatović i Bojana Rodić zablistale na gala proslavi Anastasijinog rođendana - sve "pršti" od glamura

Mnogobrojne javne ličnosti prisustvuju proslavi Ražnatovićkinog rođendana

  • 13

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović slavi 24. rođendan, a Bogdana Ražnatović, kao i njena sestra Bojana Rodić, izmamile su uzdahe prisutnih.

Naime, Anastasija je priredila gala proslavu, a gosti su se tako i doterali. Ipak, Veljkova supruga, kao i Mirkova, uspele su da privuku posebnu pažnju.

Kao i uvek, gde god se pojave, njih dve su zapažene, ali ovoga puta su veoma potrudile oko stajlinga, te se ništa manje od njih nije ni očekivalo.

Bogdana je stigla sa svojim suprugom Veljkom Ražnatovićem i nije skidala osmeh sa lica, a na sebi je imala mini kristalnu haljinicu u boji srebra koja je istakla njene dugačke noge, a punđa na glavi je doprinela glamuroznom "luku".

Njena sestra Bojana, došla je sa svojim verenikom Mirkom Šijanom, a ona je na sebi imala dugačku haljinu sa kragnom, dok joj je stomak bio otvoren. Na nogama je nosila bele salonke, koje su se potpuno uklopile uz trendi trobu.

Video: Ceca zablistala u belom kompletu na rođendanu svoje naslednice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA