Rada sprema nove teorije zavere o majmunskim boginjama: "Prepuštam majmunima da se time bave"

Pevačica na društvenim mrežama često iznosi svoje stavove o koroni, cepivu protiv ovog virusa, a mnogi smatraju da su njeni stavovi neutemeljeni

  • 10
Radmila Rada Manojlović

Foto: Nikola Tomić, Twitter/radamanojlovic_

Rada Manojlović već mesecima izaziva pravu buru u javnosti svojim stavovima o pandemiji korona virusa, vakcinaciji, a sada se dotakla i teme majmunskih boginja koje se šire celom Evropom.

Pevačica na društvenim mrežama često iznosi svoje stavove o koroni, cepivu protiv ovog virusa, a mnogi smatraju da su njeni stavovi neutemeljeni i da su informacije netačne i neproverene. Zbog toga se često nalazi na udaru javnosti, ali i korisnika društvenih mreža koji je napadaju.

Sada se jedan tviteraš našalio na njen račun i pitao da li je iznela stav o majmunskim boginjama.

- Je l' se Rada Manojlović oglasila povodom majmunskih boginja, šta kaže struka - glasilo je pitanje, a pevačica je dala brutalan odgovor.

- Ne, prepuštam majmunima da se time bave - odgovorila je Rada.

Kada su pevačicu pitali da li to znači da su svi naučnici koji se bave virusom majmunskih boginja zapravo majmuni, ponovo je nastavila sa teorijama zavere.

- Nisu svi. Samo oni koji bi ovo da podignu ponovo na nivo svetskog rata i sve nas zatvore u karantine i upropaste živote i poslove kao u prethodne dve godine, izmisle da moramo da se vakcinišemo svi, inače ćemo biti isključeni iz društvenog života, ucenjeni gubitkom posla i raznim drugim prisilama, samo takvi. Tu spada SZO i njihovi potrčci iz kriznih štabova širom zemalja - napisala je ona.

Ona je potom oplela i po Svetskoj Zdravstvenoj Organizaciji odgovorivši na tvit jednog korisnika koji je rekao da bi trebalo da se organizacija bavi glasnima. Tada je spomenula razne teorije zavere i nove viruse.

- Ma hteli bi oni, nego im uvek iskrsnu neki potpuno neplanirani virusi, pa onda moraju sva sredstva da usmere na "izlečenje" istih. Znači, hoće oni al' ne stižu. Mice male, nemoj da si tako na kraj srca, vidiš kako se trude - napisala je Rada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NoVax ĐoKovid

    26. maj 2022 | 10:37

    Bravo gospođice Manojlović! Za ovakve izjave treba puno hrabrosti od osoba koje se bave javnim poslom. Delim vaše stavove po ovom pitanju 👍

  • 534

    26. maj 2022 | 10:04

    Da ste za mišljenje pitali strašilo u njenoj njivi mene bi odgovor zaintrigirao. Ovako...

  • Vaso

    26. maj 2022 | 09:44

    nasmeja me jutros

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA