Ponele ih emocije na proslavi: Prvi strasni poljubac Anastasije i Gudelja u javnosti

I mama Ceca, koja je išla i da promeni toaletu, zapevala je na ćerkinom rođendanu i odmah je dovela atmosferu do usijanja

  • 6

Video: Anastasija i Gudelj igraju stiskavac dok Ceca peva

Anastasija Ražnatović proslavila je rođendan u jednom elitnom beogradskom restoranu, gde je okupila svoje najmilije, kao i prijatelje i estradu.

Anastasija je negde oko ponoći duvala svećice na ogromnoj torti, koja je bila kao iz bajke! Cecina naslednica je đuskala sa najdražima, dok je šarena torta oduševila sve prisutne.

Na žurki je bio i sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, koji se takođe odlično provodio celu noć.

I mama Ceca, koja je išla i da promeni toaletu, zapevala je na ćerkinom rođendanu i odmah je dovela atmosferu do usijanja.

Anastasija je sve vreme bila nasmejana, srećna, pre svega što su uz nju bili svi najmiliji, ali i dečko Nemanja Gudelj koji je sa porodicom došao iz Španije kako bi uveličao Tasin rođendan, a ujedno i upoznao Cecu i Veljka.

Mladi par je baš zaljubljen, a koliko se vole Anastasija ne želi da krije, pa je na svom Instagramu objavila i fotografiju kako se ljubi sa Gudeljom.

Video: Gudelj nasmejan sa bratom stigao na Anastasijin rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA