Stan u staklu, zatvoren bazen, na ulazu portir: Ovde Gudelj boravi sa porodicom u Beogradu

Anastasijin momak je u Beogradu na vodi u jednoj od najluksuznijih zgrada ovog kompleksa

  • 15
Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj, Foto: MN Press

Fudbaler Nemanja Gudelj, dečko mlade muzičke zvezde Anastasije Ražnatović, trenutno boravi sa porodicom u najluksuznijem naselju u Beogradu.

Naime, Gudelj je zbog Anastasijinog rođendana i reprezentativnih aktivnosti u Srbiji, a on inače živi i igra fubal u Španiji, u Sevilji.

Nemanja je sa bratom Dragim, sestrom Vanjom i majkom Oliverom došao u Beograd, gde je već nekoliko dana, dok je njegov otac zbog obaveza ostao u Špaiji.

Porodica Gudelj trenutno boravi u luksuznom naslelju Beograd na vodi, u zgradi koja je cela u staklu, a ima i posebne "uslove" i prostorije za stanare.

Zgrada se nalazi tik do reke, pa se sa terase pruža prelep pogled, te je ovaj kutak definitivno idealan za odmaranje i prava je "oaza mira".

U sklopu zgrade je ogromna garaža, kao i zatvoren bazen sa ležaljkama, koji mogu da koriste oni koji imaju svoj ili iznajmljen stan u zgradi.

U sklopu objekta nalazi se restoran sa ulazom iz zgrade, ali i sa ulice, kao i prostor gde ljudi mogu obavljati svoj posao na računaru.

U hodniku, na ulazu zgrade, portir dočekuje one koji ulaze, pa tako stanari na ovoj lokaciji, ne mogu imati "nenajavljene ili slučajne" goste.

Nije poznato da li je stan u Nemanjinom vlasništvu, ili ga je iznajmio tokom boravka u Beogradu.

Kako izgleda zgrada u kojoj boravi porodica Gudelj, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Anastasija i Gudelj igraju stiskavac dok Ceca peva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srky

    26. maj 2022 | 14:38

    Koga bre ovaj interesuje.nasli budalu da udome ovu cecinu da imaju od cega da zive

  • Južni

    26. maj 2022 | 16:10

    Au drugovi. Šta ste se zalepili za njih ? Gudelj pa Gudelj Anastasija Gudelj Anastasija Gudelj. Ima li neko nesto od toga sto se oni provode u luksuzu ? Naravno da nema a sa ovakvim natpisima samo peckate ljude koji sastavljaju kraj s krajem. Jednostavno imaju,može im se i to je to . . . Šta ste se naložili na njih.

  • Arkan

    26. maj 2022 | 14:29

    Ovaj lik igrao za 3 najebitnija kluba. U sevilji ni ne igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA